2777
2789
عنوان

چه غذایی رو خیلی خوب و خوشمزه درست می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 96 پست

من مرغام عالیه 

با قیمه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه چی رو خوب میپزم وهمه تعریف میکنن 

ولی کوبیده هام حرف ندارن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

خانوماااا من پارسال جایی رفتم یدونه سمبوسه بهم تعارف کردن خیلییییی خوشمزه بود اصلا مزه سیب زمینی نمیداد

توش سبزی داشت و سیب زمینی

بعد صاحب خونه گفت ادویه افغانی زدم

بنظرتون اسم ادویه اش همینه؟یا چی؟میخوام بگیرم از عطاری چی بگم ؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

همه ی غذاها چون ما جنوبیا دست پختمون زبان زده😋😂

واقعاااا لايك، من دو سال جنوب بودم 

حتى با كمترين و بى كيفيت ترين مواد غذايى ميتونن غذاهاى خوشمزه درست كنن 

با ى عالمه گوشت و روغن و زعفران و ادويه غذاى خوشمزه كارى نداره ،ى همسايه داشتم بدون گوشت و سويا ماكارونى درست ميكرد محشر 

غذاى جنوب با طعم عشق كه نياز به چيز ديگه نداره

تقریبا همه غذاهای سنتی فست فودی بین الملل 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

املتسوپکشمش پلو ته چین هم گاهی عالی میشه گاهی معمولی همیشه هم یه روش پیش میرم نمیدونم چرا همیشه مثل ...

چه لیست بلند بالایی خانوم کدبانو😍آش رشته رو چه جوری میپزی؟