2777
2789

آدمایی که بهتون بد کردن جواب کارشون گرفتن چیشد چه بلایی سرشون اومد بعدش شما آروم گرفتین ؟؟

من از اول زندگیم تا الان انقدر عذابم نداده بودن که خانواده همسرم اذیتم کردن تا جایی که یبار خودکشی کردم از دستشون وقتی فهمیدن با اون حال اوردنم انداختنم خونه بابام که اگه مردم نیوفته گردن اونا بهم تهمت زدن نیش و کنایه زدن ، تو زندگیم دخالت کردن تا جایی که احساس میکردم برده ام حتی بدون اجازه مادرش ابم نمی‌تونستم بخورم همش توهین و تحقیر شوهرمم می‌گفت هیچی نگو خودشم پشت اونا بود اما من همشو بخاطرش تحمل کردم که آخر سر فهمیدم بهم خیانت کرده  الان پشتم انقد بد میگن دروغ میگن و تهمت میزنن همه هم حرفشون باور میکنن انقد که پست و دورو و دروغگو ان و قسم دروغ میخورن  که فقط میسپارمشون به خدا یعنی خدا جوابشون میده ؟پس کی؟دل من چرا آروم نمیگیره نفرینشون نمیکنم اما میخوام همون جور که منو سوزوندن بسوزن همونجور که روز خوش نزاشتن ببینم روز خوش نبینن همه جا میگن پسر ما مرده این نشد یکی دیگ اما تو دیگ نمیتونی ازدواج کنی و بدبخت شدی 

چیکار کنم که دلم آروم بگیره ؟چرا تموم نمیشه این کابوسا خدا ازشون نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا نمیشی مگه چند بار قرار زندگی کنی

دارم جدا میشم سر همین هر جا می‌شینن آبروی خودم و خانوادم بردن من خیانت دیدم اما بهم تهمت زدن که من خیانت کردم با چند نفر بودم و همسرم فهمیده واقعا خدا میبینه و جوابشون نمی‌ده چرا ؟

چرا پس کی جواب ظلمایی که کردن میدن اون دنیا به چه درد من میخوره وقتی این دنیام جهنم کردن و خوش خرم ز ...

میترسم اون دنیا هم من به جای اونا تاوان بدم کلا خدا آدم های بدجنس رو بیشتر هواشونو داره

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

۱۰۰ درصد خدا جوابشونو میده شهرتون کوچیکه ؟

نه تنها شهرمون کوچیکه تو یه محله هم هستیم اون عوضیا از صب تاشب خونه به خونه وایمیسن دروغ و تهمت که میزنن مامانم حتی بیرونم نگاه نمیکنه که مردم با حرفاشون اذیتش نکنن خوده جهنمه یعنی فقط میخوام به بدترین شکل جواب بدن شیطان صفتا

نه تنها شهرمون کوچیکه تو یه محله هم هستیم اون عوضیا از صب تاشب خونه به خونه وایمیسن دروغ و تهمت که م ...

برید ازشون دور بشید 

هرچی دور تر بهتر 

یه روز ازدواج میکنی یادت نمیاد این کثافت کی بوده 

میترسم اون دنیا هم من به جای اونا تاوان بدم کلا خدا آدم های بدجنس رو بیشتر هواشونو داره

کاش واقعا اینطور نباش و خیلی زود جواب کاراشون بدن کاش اه هیچ مضلومی بی جواب نمونه من نمیخوام به اون دنیا بمونه باید این دنیا جوابشو بدن تا همه بفهمن آه من دامنشون گرفت آبروی رفته من که جز خوبی براشون کاری نکردم این بلا رو سرشون آورد 

برید ازشون دور بشید هرچی دور تر بهتر یه روز ازدواج میکنی یادت نمیاد این کثافت کی بوده

شرایطش نیست فعلا مجبورم تحمل کنم حداقل یکسال خیلی سخته هم خیانت ببینی هم تهمت بزنن همه هم حرفاشون باور میکنن فقط خدا می‌دونه من چی کشیدم و میکشم از دستشون پس چرا  خودشون خوش و خرم زندگی می‌کنن اما دختر یه پدر به این روز انداختن هیچیشون نمیشه من بیشتر برای خانوادم ناراحتم که جلوی چشام کمرشون خم میشه مقصر همشون منم 💔😞

بهترین سالهای عمرم تلف شد انواع بیماری های جسمی وروحی رو گرفتم ولی اونا هیچیشون نمیشه روز به روز خوش ...

باید جواب بدن اونم با عزیز تریناشون تا بفهمند این دنیا بی صاحب نیست من همه امیدم به اینه که جواب کارشون بدن خودمو اینجوری آروم میکنم لااقل 🥲