2777
2789
عنوان

کاش انقدر دختر خوبی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 92 پست
دیگه کی ؟ ازین به بعد باید برم دانشگاه و دنبال کار و شاید هم ازدواج با کسی که نمیشناسم و سنتی اومده ...

اتفاقا از این به بعد تازه میایی تو اجتماع کیس های بهتری هم پیدا میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام تا حالا یا پسری دوست نبودم نه به اجبار با خواست خودم (البته من بیرون هم نمیشم که کسی بهم پیشنهاد بده😑🤣🤣)

ولی در کل اینجوری فکر نکن که فقط تو هستی نه عزیزم خیلیا اینجوری هستن تازه اصلا رفتی با یکی هم آشنا شدی اگر آدم درستی نبود چی؟؟ همه دوستی ها که به ازدواج ختم نمیشه بذار یکم بری دانشگاه سر شغل و کار 

من خودمم مثل تو وقتی توی خیابون یا کافه میبینم میگم وای خدا خیلی حس خوبیه یکی عاشق آدم باشه ولی بعد میگم همیشه که در روی یک پاشنه نمیچرخه روزای اعصاب خورد کنی هم دارن به هر حال که کمم نیست 

منم مثل توام تازه چند سال ازت بزرگترم 

ولی دلم نخواسته به هر رابطه ای تن بدم ،پسر خوب به تورم نخورده که بخوام روش حساب کنم😅 همه یا بچه بودن یا هنوز نیومدن فکر منفعت خودشون 

آدم درست به موقعش میاد تو زندگیت اصلا عجله نکن 

مهربونم شما رل زدی؟ چندسالگی؟میشه بگین چرا میگید سیاهه ؟

عزیزم بزرگتر از شما بودم حدود ۲۰ سالگی 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

اخه الان حس میکنم نیاز دارم..نیاز دارم که یه پسر دوسم داشته باشه ...کمبود عشق دارم 😔

نگو عشق بگو هوس چون از روی تنهایی رو بیاری به کسی مطمعن باش نه تو عاشقشی نه اون طرف عاشقته 

خودتو با درس و کار و یادگیری هنر سرگرم کن تا به وقتش 

منم ۲۰ سالمه همینمتاپیک قبلیمو بخون متوجه میشیبقول قدیمی ترها من یه پیراهن بیشتر تو پاره کردم امیدوا ...

آدم اگرم میخواد وارد رابطه بشه باید به اون آدم به دید خواستگار نگاه کنه نه صرفا سرگرمی باید بسنجه ببینه اگ بخوام با این آدم ازدواج کنم همه چیزش اوکیه؟؟ چون وابستگی و احساسات ممکنه به ازدواج ختم بشه

دومین موضوعی ک بنظرم خیلی مهمه اینه ک آیا قصد ازدواج داری یا نه... اگه قراره ۵ سال دیگه ازدواج کنی نباید تا اون زمان وارد رابطه بشی خیلیا هستن تو ۱۸ سالگی وارد رابطه میشن وابسته میشن ازدواج میکنن درصورتی که سنشون برا ازدواج خیلی کمه