سلام امشب بعد مدت ها با مامانم رفتیم پارک تا پیاده روی کنیم دیدم پارک چقدررر شلوغه چقدر دخترا با دوستاشون اومدن پارک ورزش می کنن بازی های مختلف انجام میدن بعضی دخترا هم که با دوست پسرشون دست تو دست هم قدم می زدن یهو دلم گرفت از اینکه چرا من هیچ کدوم از اینا رو تجربه نکردم چرا تاحالا هیچ دوست خوبی نداشتم که بتونم باهاش برم اینور و اونور تفریح کنم ، چرا تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم بچه ها باورتون میشه من با ۱۸ سال سن تا حالا دیت نرفتم... چرا اخه من انقدر باید تنها باشم
میدونم همین الان از مامان و بابام بپرسی بهترین بچه تون کدومه اسم منو میگن ولی اخه دل مرده ی خودم چی😞 چرا انقد بابد تنها و بی کس باشم من؟ چه دلخوشی و لذت ها که جونیم تموم میشه اما تجربه نمیشن برام حیف حیف از این عمرم که انقد تو تنهایی و بی هیچ دلخوشی گذروندم...
باورت میشه خواهرام ۲۸ ۲۴ تا حالا دیت نرفتن؟تاحالا با پسرا دوست نشدن؟ ولی هیچ شکایتی ندارن انتخابشون بوده
شماهم اگه انتخابت این بوده نباید ناراضی باشی
اگه ناراضی ای خب بسم الله راهتو عوض کن😐😁والا
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
من با ۳۷سال سن اصلا به این چیزا فک نکردم منظورم دوس پ سر واینا....بخاطر چی غصه میخوری خداوکیلی که چرا با پسر دوس نشدی...حالا منم که نداشتم مردم یا تنها موندم نه عزیزم از زندگیم لذت بردم واقعا لذت بردم
تا وقتی تجربه نکنی نمیفهمی ...می دونم منم خیلی چیزا شنیدم راجب اینکه رل زدن بده و اینا ولی باور کن د ...
شما فقط اون لحظه رو میبینی
جنگ اعصابشون رو نمیبینی که
هزارد یک دغدغه فکری تو سرشون رو هم نمیبینی
فقط اون ظاهر سازی رو میبینی که اونم معلوم نیست اصلا عشقی هست بینشون یا نه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
18 سالته و نرفتی یعنی باور نکردنیِ🤔🤷ببین جامعه ما الان وضعش آنرمال شده، وگرنه این تجربه ها اگه کسی بخواد تجربه کنه م دیگه 22 اینا به بعد، بعد م شما حالا کلی وقت داری، اگه دوس داری تجربه کن حالا تازه 18 سالته نوجوان به حساب میای