2777
2789
عنوان

چندشب پیش نصف شب وقتی خواب بودم

240 بازدید | 21 پست

احساس کردم یه نفرداره بدنمو فشارمیده بدنم بی حس شده بود انگار روح ازبدنم داشت جدامیشد یهو ازخواب بیدارشدم داشتم میمردم بچه ها من یازده ساله افسردگی دارم افسردیگم بخاطر بلاهایی که توزندگیم به سرم اومده جدیدا توهم میزنم پیش روانپزشک رفتم فایده نداشت خواهرم روانشناسی میخونه میگه بیماری اسکیزوفرنی داری بچه ها یعنی حالم خیلی بده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدم بیمار نیستی ب جن اعتقاد داری؟

افسردگی که دارم بیماری روحی دارم یعنی جن بوده؟چندروز پیش رفتم نزدیک آشپزخونه دیدم یه سایه نزدیک یخچاله فکرکردم مامانمه بعدمامانمو صدازدم صداش ازدستشویی اومد دیشب داشتم ظرف میشستم فکرکردم بابام اومده بالاسرم دیدم بابام جلوتلوزیون درازکشیده یه بارهم هیشکی خونه نبود دیدم توخونه صدای پامیاد فکرکردم کسی توخونست همه جارو گشتم کسی نبود

افسردگی که دارم بیماری روحی دارم یعنی جن بوده؟چندروز پیش رفتم نزدیک آشپزخونه دیدم یه سایه نزدیک یخچا ...

سوره بقره پخش کن تو خونه 

اسکیزوفرنی چرتو پرته هر کی گف باور نکن

۲۹سالمه مجردم

گاها حس ميكني يكي پيشت نفس ميكشه يا يكي بغلت ميكنه

يا ببخشيد اينو ميگم خوابهاي جنسي به صورت مكرر ميبيني؟

{اگر اقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد، اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
سوره بقره پخش کن تو خونه اسکیزوفرنی چرتو پرته هر کی گف باور نکن

من باجنس مخالف نمیتونم ارتباط بگیرم ازازدواج خوشم نمیاد تو اینترنت خوندم جن عاشق مانع ازدواج میشه درسته؟

گاها حس ميكني يكي پيشت نفس ميكشه يا يكي بغلت ميكنهيا ببخشيد اينو ميگم خوابهاي جنسي به صورت مكرر ميبي ...

خواب جنسی چندباردیدم ولی حس نکردم کسی بغلم کنه یانفس بکشه

من باجنس مخالف نمیتونم ارتباط بگیرم ازازدواج خوشم نمیاد تو اینترنت خوندم جن عاشق مانع ازدواج میشه در ...

منم مشکلم مث توعه صداهای نفس کشیدن میشنیدم قبلا اینا ک میگن اسکیزوفرنی داری رو باور نکن باید نماز و قرانتو شروع کنی

خواب جنسی چندباردیدم ولی حس نکردم کسی بغلم کنه یانفس بکشه

خب خدارو شكر 

سعي كنيد روان پزشك متخصص بريد ان شاء الله حالتون با چند جلسه بهتر ميشه اگه جواب نداد سعي كنيد روانپزشك ديگري بريد هيچ وقتم اينو عار يا كسر شأن ندونيد مثل بقيه بيماري هاست نياز به معالجه داره

{اگر اقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد، اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}