2777
2789
عنوان

انتخابات اشتباه و سالها پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5319 بازدید | 96 پست
به نظر من که دغدغه مالی و موفق شدن و پول دراوردن برای خانم های تحصیل کرده خیلی بیشتر ازاقایونه تازه ...

آره. برا منی ک اولین نفر تو فامیلمون بودم رفتم دانشگاه. الان هی میگن تو ک درس خوندی چی شدی بقیه بخونن هی این حرفا عصبی ترم میکنه. البته اونام حق دارن بلاخره سالها برام زحمت کشیدن

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. برا منی ک اولین نفر تو فامیلمون بودم رفتم دانشگاه. الان هی میگن تو ک درس خوندی چی شدی بقیه بخون ...

خداروشکر من اولین نفر نبودم ولی اولین تو فامیلمون هم بیکاره و اونایی که رفتن دنبال یه حرفه همش میگن درس خوندی چیشد اخرش

من که میخام برم دوره ارایش گری وچن تا چیز دیگه میخام حتما موفق بشم و بعدش به فکر ازدواج باشم

وقتی مجردی دستت خیلی بازه برو حتما حتما ی حرفه ایی رو یاد بگیر و حرفه ایی دنبالش کن. تو میتونی

اوه شما با لیسانس کشاورزی بیکاری،

من و دوستانم با لیسانس برق و مکانیک و عمران بیکاریم پس باید خودکشی کنیم تازه مجرد و عذب هم هستیم😐😐😐😐

لااقل اگه متاهل بودیم کمتر مجبور بودیم از خانواده و فامیل بخاطر بیکاری حرف بشنویم

خداروشکر من اولین نفر نبودم ولی اولین تو فامیلمون هم بیکاره و اونایی که رفتن دنبال یه حرفه همش میگن ...

ما اولین ها همیشه درس عبرت میشیم واس بقیه... نسل سوخته میشیم

اوه شما با لیسانس کشاورزی بیکاری، من و دوستانم با لیسانس برق و مکانیک و عمران بیکاریم پس باید خودکش ...

مجرد و عذبش با نمک بود. خب اگ متاهل باشی و شوهرتم هی بت بگ اینهمه درس خوندی فایده اونوقت جی

خودمو با بچه مشغول میکنم ....خدا بزرگه..شاید مصلحتی هستش..موفق باشید

من بچه هم ندارم همش میگم این 4سال ک هر سالش بخاطر ی حاملگی درگیر بودم اگ درس خونده بودم الان لیسانسم گرفته بودم. الانم باید فکر حاملگی باشم از طرفی دلم میخاد کار کنم. هربار ک کاری رو شروع کردم حامله شدم و مجبور ب انصراف از کار شدم

مجرد و عذبش با نمک بود. خب اگ متاهل باشی و شوهرتم هی بت بگ اینهمه درس خوندی فایده اونوق ...

منم برادرهام هر روز بهم میگن تازه با کلی اعصاب خوردکنی و طعنه و کینه.

لااقل دهن شوهرو میشه یجوری بست

برادرهای قلچماق رو چجوری ساکت میشه کرد😕😕😕

خوب دیگه ادم زحمتشو میکشه استفاده شم میبره  دوست من  باید ریسک پذیر بود گاهی

عزیزم بحث زحمت نیست فقط

خب بالاخره هرکسی میخواد به جایی برسه باید زحمت بکشه

بحث ریسکه

من خودم کارآموزی توی جهاد کشاورزی بودم و از نزدیک تجارب یه عده رو دیدم

از طرفی واقعا یه تنه نمیشه گلخانه راه اندازی کرد

باید همه وقتت رو بذاری و کلی دوندگی کنی

تازه به اضافه اون سرمایه ای که نیازه

اون وام با سود بالا

و اون ریسکی که روی این سرمایه می کنی... 

مورد بوده گلخانه خیار داشتن

به خاطر اندکی غفلت کمی رطوبت گلخانه کم و زیاد شده همه محصولشون سفیدک زده

مورد بوده گلخانه آخرای کار تاسبسش بوده

حتی قلمه گلهای رز تو هلند سفارش داده شده و خریداری شده در مراحل آخر از اداره برق یکی پیدا شده که چون این گلخانه نمی دونم فاصله ش تا منبع چی برق کمه اینجا درست نیست محل تاسبستون و ما به شما انشعاب برق نمیدیم

فکر کن.. 

بعد اونهمه دوندگی و گرفتن همه مجوزها

حالا برق که مهمترین رکن این گلخانه هست بهشون نمیدن.... 

و خلاصه دردسرهای اینچنینی

من خودم سابقه ریسک توی یک مسئله مالی دارم و چون تجربه جالب ندارم دیگه ریسک نمی کنم واقعا

ترجیح میدم جایی که مطمئن باشم وقت بذارم و تلاش کنم