2777
2789
عنوان

انتخابات اشتباه و سالها پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 96 پست
منم برادرهام هر روز بهم میگن تازه با کلی اعصاب خوردکنی و طعنه و کینه. لااقل دهن شوهرو میشه یجوری بس ...

امان از این سرکوفتا  

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
عزیزم بحث زحمت نیست فقط خب بالاخره هرکسی میخواد به جایی برسه باید زحمت بکشه بحث ریسکه من خودم کار ...

آره منم موافقم گلخونه با تمام مزایایی ک داره ریسکش خیلی زیاده. شما خودتون مشغول بکارید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بگم که تیزهوشان درس خوندم رشته ریاضی دیپلم گرفتم رتبه خوب قبول شدم ولی جوگیر شدم رفتم کنکور انسانیم دادم و رفتم لیسانس اقتصاد گرفتم فک کردم بانک استخدام میشم 😢حتی یه قرض الحسنه هم نتونستم برم کار همه جا امتحان دادم کلاسای حسابداری رفتم هیچ براازدواجم بدترین گزینه رو انتخاب کردم چرا چون فقط طرف سنش بیشتر از من بود و شیرازی بود یعنی خاک تومخم الانم میخام جداشم نه شغل دارم نه شوهر و زندگینه پول جوونیمم همش داشتم درس میخوندم حتی جمعه ها که همه خوش بودن من کلاس تیزهوشان میرفتم هیچی هیچی اگه برمیگشتم عقب اول میرفتم آرایشگری و رانندگی یاد میگرفتم دانشگام نمیرفتم واسه ازدواجمخیلی تلاش میکردم با یه آدم خوب آشنا شم حیف که زندگی دکمه تکرار نداره

السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍
پس من چی بگم که تیزهوشان درس خوندم رشته ریاضی دیپلم گرفتم رتبه خوب قبول شدم ولی جوگیر شدم رفتم کنکور ...

حیف شدی عزیزم. خیلی حیف

آره منم موافقم گلخونه با تمام مزایایی ک داره ریسکش خیلی زیاده. شما خودتون مشغول بکارید؟ 

نه من خانه دارم

یه بچه کوچک هم دارم

از کشاورزی هم اونقدر زده شدم که حتی حاضر نشدم کارشناسی ارشد بخونم

دانشگاه افتضاح بود

سختگیریهای بسیار زیاد

حفظیات بسیار زیاد

فکر کن رشته ای عملی تر از مهندسی کشاورزی وجود داره؟؟ 

ولی استادهای ما همش در حال جزوه گفتن بودن و ما همش در حال جزوه نوشتن

همش محفوظات بود فقط

بعد چهار سال سختی و اینهمه فشار درسی 

حتی از این رشته هم چیزی کاربردی درست حسابی یاد نگرفتیم

از بس بار درسها و محفوظات زیاد بود

پس من چی بگم که تیزهوشان درس خوندم رشته ریاضی دیپلم گرفتم رتبه خوب قبول شدم ولی جوگیر شدم رفتم کنکور ...

برا من واقعا کسی نبود راهنماييم کنه. ولی شما ک تیز هوشان بودی چرا؟ میرفتی صنایع میخوندی همینجوری براش کار ریخته.جقد حیف

نه من خانه دارم یه بچه کوچک هم دارم از کشاورزی هم اونقدر زده شدم که حتی حاضر نشدم کارشناسی ارشد بخ ...

آره مشکل سیستم آموزشی نه. بابام کشاورزها و هی ازم سوال می‌کرد و من هیچ حرفی برا گفتننداشتم چون چیزی یاد نگرفته بودم ک بخام بگم. الان تو گلدونا خونه ام موندم ک چیکار شون کنم چ برسه ب محصولات پدر جانم

من نمیخام تا آخر عمرم پشیمون بمونم. نمیخام ی مادر ناراحت برا بچه هام باشم. ولی چیکارکنم نمیدونم

تجربه خودم

لیسانس علوم تربیتی داشتم ازدواج کردم ولی نتونستم جذب بشم جایی، رفتم ارشد روانشناسی خوندم تو آزاد ولی باز اشتباه بود کارم دخترمم تازه بدنیا اومده بود.....دوباره همسرم تشویق کرد لیسانس حقوق بگیرم تا وکالت شرکت کنممنمپیام نور خوندم و پنج ترم تموم شدم...،وکالت قبول نشدم ولی استخدامی وزارت تهران قبول شدم.

باید مسیرت رو عوض کنیوناامید نشی

البته عامل اصلی یه حامی خوب هستش

من نمیخام تا آخر عمرم پشیمون بمونم. نمیخام ی مادر ناراحت برا بچه هام باشم. ولی چیکارکنم نمیدونم

ببینید خانمی کشاورزی یه گرایش بنام بیوتکنولوژی داره که اگر ارشدش رو بخونید برای دکترا میتونید بیوتکنولوژی پزشکی کنکور بدین و وارد عرصه پزشکی بشید که روی مطالعات ژنتیک انسانی متمرکز میشن. البته یه کم رقابت شدید و سخته ولی شما که هم علاقه دارید هم درستون خوب بوده میتونید.

راستی ببینید اگر از فوق لیسانس مستونید واردش بشید همین الان اقدام کنید. من دکتراش رو مطمئنم. ضمنان برای بیوتکنولوژی پزشک باید آزمون وزارت بهداشت شرکت کنید. موفق باشید

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
تجربه خودم لیسانس علوم تربیتی داشتم ازدواج کردم ولی نتونستم جذب بشم جایی، رفتم ارشد روانشناسی خوندم ...

خیلی خوشحالم ک راهتون پیدا کردی. آره حامی خیییییلی مهمه. شوهرم همش میگ برو پرستاری بخون ولی من. شرایط شو میبینم منصرف میشم اوضاع مالیش فعلا خیلی بهم ریخته اس

من کلا همه تصمیمات زندگیمو احساسی میگیرم اصن فکرآینده رو نمیکنم فقط احساسی و عجول تو ازدواجم وقتی شوهرم اومد خواستگاریم زیاد خوسم نیومد از طرف ولی همین که بابام گفت پسر مظلومیه و چون از تو پایینتره همش احترامت میذاره همین منم مثل احمقا جواب بله دادم 

السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍
ببینید خانمی کشاورزی یه گرایش بنام بیوتکنولوژی داره که اگر ارشدش رو بخونید برای دکترا میتونید بیوتکن ...

آره میدونم چندتای از دوستای کارشناسی همین مسیرو ادامه دادن. ولی بخاطر اینک من متاهلم و رشته بیو تو چندتا دانشگاه هس و من شهرستانم نمیتونم این مسیرو برم