2777
2789
عنوان

افسردگی

148 بازدید | 23 پست

تجربه افسردگی تا به حال داشتین من نمیتونم مشاوره  برم اتفاقاً دو جلسه رفتم ولی اونقدر تاثیری نداشت و اونقدر حس خوبی بهم نمی‌داد واسه همین ادامش ندادم و هزینه‌شم خیلی زیاد می‌شد افسردگیم تشخیص داده نشده ولی تقریباً تمام نشونه‌ها رو دارم حوصله انجام هیچ کاری رو ندارم  بهم میگن تنبل ولی واقعاً می‌خوام یک سری کارها را انجام بدم ولی انگار یه چیزی درونم نمی‌ذاره انگار حس می‌کنم بی‌فایده است دیگه ناراحت نیستماینطوری نیست که گریه کنم فقط یه احساس پوچی بی‌ارزشی  بی‌فایدگی دارم اعتماد به نفس خیلی خیلی کمی دارمو همیشه یه حس گناه و عذاب وجدان هم دارم شما چطوری با افسردگی کنار اومدین چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوری شدم به شدت احساس گناه دارم حس میکنم همه خوب و بی خطان و من بدم میخواستم برم پیش رواشناس ...

منم دقیقا همچین حسی دارم ببین روانشناس باید چند تا رو انتخاب کنی و اونی که مناسب خودته رو پیدا بکنی ولی خب این هزینه خیلی زیادی داره  خب برای بعضیا می‌تونه خیلی سخت باشه

نمیدونم من چند سال پیش افسردگی داشتم سابقه خودکشی دارم ولی حالا بهتر شد به مرور زمان 

ولی از تراپیستم پرسیدم گفت یه اختلالی اومده به اسم ADHD که بعضیا اینو با افسردگی اشتباه میگیرن برو یه تست ADHD بده حالا بازم اگه میخوای

اول از همه باید ریشش پیدا بشه

که چی باعث افسرده شدنت شده

و اون مشکل حل بشه و بعد بیفتی تو دور درمان افسردگیت

باید کمترین حالت ۵ جلسه بری

خوشت نیومد عیب نداره برو یه جا دیگه 

یکی میگفت ۱۰  ۱۲ تا روانشناس عوض کرد تا خوبشو پیدا کرد

توعم حالا یکی دیگه برو یکی دو جلسه ببین چطوره

قبلش تو نت تحقیق کن

تو گوگل دنبال روانشناس خوب بگرد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نمیدونم من چند سال پیش افسردگی داشتم سابقه خودکشی دارم ولی حالا بهتر شد به مرور زمان ولی از تراپیستم ...

ADHD همون بیشفعالی خودمونه چیز جدیدی نیست این اسم علمیشه فقط عزیزم تو چیکار کردی که بهتر شدی

واقعا آبجی من از ۲۰ سالگی دارم دارو مصرف می کنم و جلسات مشاوره می رم 

۴ ساله افکار خودکشی و حس پوچی سردم کرده خستم خسته خسته ... 

زندگی خیلی سخت شده تورم گرگ صفتی که تو مردم داره رشد می کنه ...هعی روزگار 

اول از همه باید ریشش پیدا بشهکه چی باعث افسرده شدنت شدهو اون مشکل حل بشه و بعد بیفتی تو دور درمان اف ...

خیلی هزینه داره نمی‌تونم ۱۰ ۱۲ تا امتحان کنم تازه به اونی که می‌خوامو پیدا کنم بعدشم افسردگی دلیل نداره بعضی اوقات فقط افسرده میشی اخه😦

وای منم ۳ ماهه وضعیتم اینه

لب به اب و غذا نمیزنم میل ندارم هیچی بخورم و گرسنه هم نمیشم تو این چند ماه کلی کاهش وزن و ضعف داشتم 

حتی نمیخوام خودمو تو اینه ببینم انقدر داغون شدم🤦‍♀️

یه روز کل ۲۴ ساعت رو میخوابم و یه روز ۲۴ ساعت بیدارم و فقز دراز کشیدم...

حس میکنم دوتا شخصیت شدم🤦‍♀️ یکی که هنوز کلی ذوق و انگیزه و علاقه به انجام کارها و چیزهای مختلف داره و یکی که یهو ظاهر میشه و نمیزاره از هیچی لذت ببری

یکی که همیشه مانع همه چیزه و بهم میگه خب که چی بگیر بخواب😑🤦‍♀️

تا میخوام از جام بلند بشم کل انرژیمو میگیره و یه دفعه مودم عوض میشه.... هیچ انرژی و حس خوبی ندارم دیگه

از این وضعیت شدیدا خسته ام دلم میخواد یه دکمه آف داشتم و خودمو خاموش میکردم... یجوری خسته و بی حالم که انگار یه تریلی از روم رد شده... نمیدونم چطور بیان کنم... روانم خستست مغزم خستست علاقه به کار و زندگی دارم ولی حال و انرژی ندارم

انقدر احساس خستگی دارم که یه لیوان اب نمیتونم بخورم