2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
خیلی هزینه داره نمی‌تونم ۱۰ ۱۲ تا امتحان کنم تازه به اونی که می‌خوامو پیدا کنم بعدشم افسردگی دلیل ند ...

خب این مثال بود نیاز نیست ۱۰ ۱۲ تا امتحان کنی به احتمال زیاد دومیش هم نشددد دیگه سومیش خوب درمیاد

فقط باید یکم تو گوگل بگردی

چرا دلیل نداره بیماری بی دلیل نمیشه

باید بری هم ببینی واقعا افسردگی داری یا نه هم ریشه یابی کنی اگه افسردگی داشته باشی 

بعدش کمکت میکنه برای درمانش که نهایتشششش دیگه قرص خوردنه که فکر نکنم به اون مرحله برسه فکر کنم بتونی درمان کنی همینجوری

نهایتش اگه نیاز به قرص بود هم میخوری دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ADHD همون بیشفعالی خودمونه چیز جدیدی نیست این اسم علمیشه فقط عزیزم تو چیکار کردی که بهتر شدی

من علت اصلی افسردگی پیدا کردم اول اینکه خیلی از اجتماع فاصله میگرفتم فاصله و کمتر کردم با بقیه ارتباط گرفتم البته این ربط به خودت داره ببین درونگری یا برونگر من برونگر بودم افسردگی باعث شد من برم تو خودم همش اهنگای غمگین گوش میدادم تو یکم اهنگ شاد بزار قر بده انقدر حالت خوب میشه تنبل بودم همش میشستم یه گوشه آروم آروم شروع کردم ورزش و روزی نیم ساعت تو پارک بانوان میدوییدم ورزش بهترین چیز بره ترک افسردگیه جوری بود که اسمون به زمین میومد باید میرفتم و آدمای دورم بودن مسخره کردنای اونا راجب هیکلم چهرم جوری بود که وقتی یکی زیاد نگاهم می‌کرد همش دنبال یه ایراد تو خودم بودم ولی یه که اینجوری بود دختر عموم داشت نگاهم می‌کرد گفتم چیزی شده مشکلی دارم گفت نه چرا همیشه فکر میکنن مشکل داره نکته مثبتش و نگاه کن شاید طرف از زیباییت خوشش اومده نکته مثبت خودت و نگاه کن به خودت نگاه بنداز میبینی چقدر قشنگی هنه ما کامل نیستیم همه ما یه ایرادی داریم یکی دماغش بزرگه یکی چشماش زشته ولی یه عضو قشنگ تر دیگه ای داره و اینکه من سعی کردم از اینا دوری کنم از آدمایی که به شخصیتم احترام نمیذاشتن دوری کردم حتی با مادرم 

مثلا زیاد راجب مشکلام باهاش حرف نمیزنم چون تو دعوا همونو میکوبه تو سرن کم کردن ارتباط چیز خوبیه هیچوقت ایرادات و جایی نمیگم چون تا وقتی که من نگم هیچکس اونو نمیبینه قبلا هر چی میشد میگفتم به همه

یه تست شخصیت شناسیم بده شخصیتت و بهتر بشناس داجبش تحقیق کن که بیشتر خودت و بشناسی مثلا من entj ام راجبش تحقیق کردم فهمیدم این تیپ آدما چه جورین اخلاقشون چجوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۱ساله افسردگی دارم افسردگیم خفیف بود یه ساله شدید شده هرروز گریه میکنم جدیدا هم توهم میزنم همش عذاب وجدان دارم‌پیش روانپزشک رفتم فایده نداشت افسردگی از سرطان بدتره

وای منم ۳ ماهه وضعیتم اینهلب به اب و غذا نمیزنم میل ندارم هیچی بخورم و گرسنه هم نمیشم تو این چند ماه ...

چقدر منی اما من چند سالی هست اینطوریم دارو هم نمیتونم استفاده کنم چون همین طور ۲۴ ساعته خوابم میاد و گیجم برسه ب دارو هیچ انگیزه برای ادامه ندارم روزها هیچی نمیخورم اما برام مهم نیست گشنه نمیشم کاش میمیردم چون واقعا بریدم 

چقدر منی اما من چند سالی هست اینطوریم دارو هم نمیتونم استفاده کنم چون همین طور ۲۴ ساعته خوابم میاد و ...

وای خیلی بده😑

منم الان واقعا دلم میخواد فقط میمردم همین هیچی نمیتونه بهترم کنه

من علت اصلی افسردگی پیدا کردم اول اینکه خیلی از اجتماع فاصله میگرفتم فاصله و کمتر کردم با بقیه ارتبا ...

اینا رو تراپیستم بهم گفت کمکم کرد و اینکه یچیز دیگه که یادم رفت بگم در مورد اطلاعاتته مثلا من آدمیم که فیلم نمیبینم یا ببینم نگاه به اسمش نمیکنم شاید یه فیلمی و اسمش و بهم بگو بگم نمیدونم ندیدم چون اسمش و نمیدونستم ولی در اصل دیدمش یا آدمیم که نه برند خاصی از لوازم آرایش و لباس میشناسم نه بازیگر و خواننده ای رو چون علاقه ندارم تو جمع وقتی راجبش حرف میزدن من چیزی نمیگفتم بهم میگفتن عقب مونده میگفتن اسکلی دو بار سه بار خیلی محترمانه بهشون گفتم سلایق هر کس به خودش مربوط هر کس سلیقه شخصی خودش و داره من ابنا رو نمیشناسم ولی به خاطر نقاش بودنم بهترین مارک مداد رنگی و ابرنگ و بوم دفتر و کاغد و مقوا و قلم و... میشناسم یا علاقم به گل و حیوانات اسم هر چی رو بگی بلدم با نوعش و محل زندگیش یا مثلا تو خاندان ما همه دکترن میشینن از داخل بدن انسان میگن بعد من مثل منگلی زل میزنم بهشون ولی من که علاقم پی ریاضیه یه سوال راجب اثبات مثلثات ازشون بپرسم یا بگم انتگرال چیه ترمودینامیک چیه استاتیک چیه اونا توش میمونن ما هر کدوممون علاقمون دست خودمونه هر کی به یه چیزی علاقه داره و راجبش تحقیق میکنه اکه چیزی رو تو جمع نمیدونستی و به دونستنشم علاقه نداشتی خیلی محترمانه بگو بگو دوست نداشتم راجبش بدونم اطلاعت زیادی ندارم

منم سالهاست دارم پارسال رفتم دکتر 11مدل قرص اعصاب داد که چشمتون روز بد نبینه چنان یبوست گرفتم با مصرف این قرص ها و بیخوابیه شدید .شبها خوابم نمی‌برد روزها به شدت خوابم میومد. مشکلات حل نشده زندگیم منو به این روز انداخت 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
من ۱۱ساله افسردگی دارم افسردگیم خفیف بود یه ساله شدید شده هرروز گریه میکنم جدیدا هم توهم میزنم همش ع ...

واقعا هم از سرطان بذاره😭

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن