2777
2789

من همیشه افسرده هستم دکتر رفتم و دارو داده ولی تاثیری نداره ...همیشه ناراحتم. به چیزای بد فکر میکنم

دوست دارم شاد باشم ...الکی بخندم ولی نمیتونم...دست خودم نیست...از خانواده دورم و توی یک شهر دیگه زندگی میکنم...با هیج کس رابطه نداریم...شوهرم دایم سرکار و خودم دوتا بجه مدرسه ای دارم و سرگرم اونا و کارای خونه داری...فقط نیم ساعت صبح که بچه ها میرن مدرسه میرم پیاده روی...ولی تاثیری نداره

بهم بگید چیکار می کنید؟

خدایا تنها نذارم

عزیزم همین ک بچه مدرسه ای دارین باید از دست کاراشون بخندین ک همیشه

الکی بخندین

ذهن گول میخوره

یه مدت اخبار رو دنبال نکنید

کلیپ های طنز نگاه کنید مخصوصا زبان مادری اگه دارید

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

من خنده روام ب هرچیز چرتی میخندم ۳ ساعت ،،بنظر خودم بخاطر سنمه (۱۷) 

با گذشت زمان دیگ میپره این حسای خوب.)

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همین ک بچه مدرسه ای دارین باید از دست کاراشون بخندین ک همیشهالکی بخندینذهن گول میخورهیه مدت اخ ...

اره میرم تو اینستا دنبال کلیپ های طنز اما وقتمو میگیره یا یه چیز ناراحت کننده می بینم....بچه ها هم بیشتر منو عصبانی میکنن

خدایا تنها نذارم

منی که الکی هم شده میخندم🤦🏻‍♀️😂

خندم گرفت🤣🤣🤣🤣

ببین تو خودت نباش همیشه دنبال چیزی باش که جالب باشه و باعث خندت بشه⁦:))))

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

من خنده روام ب هرچیز چرتی میخندم ۳ ساعت ،،بنظر خودم بخاطر سنمه (۱۷) با گذشت زمان دیگ میپره این حسای ...

قدر این روزاتو بدون...همسن شما بودم تو مدرسه به کوچکترین چیز قهقهه میزدم...چندین سال از اون روزها گذشته

خدایا تنها نذارم
اره میرم تو اینستا دنبال کلیپ های طنز اما وقتمو میگیره یا یه چیز ناراحت کننده می بینم....بچه ها هم ب ...

وای من از دست پسرکم روده بر میشم

اونروز میگه خانممون کتونی زرنگی میپوشه تو کلاس تند راه بره، اشتباهات مارو سریع ببینه

اونقدررخندیدمااااا

وای من از دست پسرکم روده بر میشماونروز میگه خانممون کتونی زرنگی میپوشه تو کلاس تند راه بره، اشتباهات ...

دختر منم جملات بامزه ای میگه ولی بیشتر از لبخند انگار نمیتونم

خدایا تنها نذارم

ولی خنده واقعی و الکی مشخصه. 

من یه اشناهام ادمیه که تو جمع میخاد بگه هیچی براش مهم نیست . وقتی میخنده بیشتر عصبی میزنه تا شاد. 

عزیزم دیدگاهتو عوض کن . زندگیو از پنجره ی قشنگی و خوبیش ببین و توقعتو کممم کممم کممم کن

دختر منم جملات بامزه ای میگه ولی بیشتر از لبخند انگار نمیتونم

مکمل های زیرخانواده B خیلی برای روحیه و شادی و اینا خوبن

استفاده میکنید؟