2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیان

67 بازدید | 6 پست

من کتاب میکرو جامع هندسه و فیزیک رو دارم حس میکنم تست‌هاش خیلی آسونه بیشتر شبیه به مثاله تا تست ولی بقیه درسا که خیلی سبز دارم اینجوری نیست سوالاش خوبه و تو آزمون قلمچی هم خوب دادم درست فکر میکنم یعنی سطح تستشاش پایینه؟برم خیلی سبزشو بخرم؟

میکرو بیشتر آموزشیه. خیلی هم با خیلی سبز فرق نداره. من کنکور تجربی دادم، هندسه رو نمیدونم. اما فیزیک کلا سوالاش آسونه، به همین خاطر کتاب تستام هم سختش نمیکنن. فقط چیزی که توی فیزیک مهمه، مرور زیاده‌‌ 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی سه سطحی خود قلمچی رو بگیری، مرور کنی.

بعضاً سوال سخت و خوب هم توش داره 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

میتونی سه سطحی خود قلمچی رو بگیری، مرور کنی.بعضاً سوال سخت و خوب هم توش داره

درسته ولی نمیخام کتاب بگیرم این میکرو هم خیلی تستاش آسونه گفتم ببینم واقعا اگر تستاش خوب نی برم یچی دیگه بگیرم وقتمو روش هدر نکنم

درسته ولی نمیخام کتاب بگیرم این میکرو هم خیلی تستاش آسونه گفتم ببینم واقعا اگر تستاش خوب نی برم یچی ...

نه همونو بزن مسلط باش.

برای منبع دومت هم آی کیو بگیر یا همین سه سطحی.

پی دی اف هم هست.

البته اینکه چون آسونه به یدونه منبع اکتفا نکن اگه داری برای تهران میخونی

نه همونو بزن مسلط باش.برای منبع دومت هم آی کیو بگیر یا همین سه سطحی.پی دی اف هم هست.البته اینکه چون ...

اره برای تهران میخونم فعلا میخام تمومش کنم مسلط شم روش اگر وقت شد بعدیو بگیرم احتمالا برای عید منبع دوم همه‌ی کتابارو بگیرم