الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم دوست داشتن تا جايي خوبه كه عزت نفس آدمو زير سوال نبره من شوهرم يه روز حال نداشته باشه و مثل هم ...
احساس میکنم دیگه زندگیم تموم شده 😔😔تازه ۲۳ سالمه اول جونیم باید جدا بشم😔پدر و مادرم مثل شمع دارن جلوم اب میشن از غصه داداشم از پا در اومده خواهرم نگام میکنه اشک میریزه 😔😔
احساس میکنم دیگه زندگیم تموم شده 😔😔تازه ۲۳ سالمه اول جونیم باید جدا بشم😔پدر و مادرم مثل شمع ...
ببین اصلا و ابدا نمیخوام تشویقت کنم به جدایی
ولی ۲۳ سال سن برات آیتم مثبتیه گریه زاری هم نداره جوونی و اول راه تاوان یه اشتباه رو تا اخر عمر که نمیدن اگه خودت و خانواده ت به این نتیجه رسیدین که واقعا به درد نمیخوره جدا شو و نترس چیزی نمیشه وابستگی هست که به مرور درست میشه و بعدش میتونی توی سن بالاتر انتخاب بهتری داشته باشی
ارزشم و شخصیتم پیش خودم از بین رفته نمیدونم اگه بعدشم بخوام زندگی کنم چجوری زند ...
حتما برو مشاور خیلی کمکت میکنه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ب کسی فک کن ک بعدن میاد تو زندگیتو خودت رو واسه خودت بخاد
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .