2777
2789
عنوان

میشه یکم باهاتون درد دل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 62 پست
یعنی فقط نمیتونه عصبانیتش رو کنترل کنه  در حالت عادی خوبه؟؟؟ شما میگی بددله شکاکه اینا معضله

اره خیلی بد دله وقتی بیرون میریم سرم زیره تا جلو رو نگاه میکنم میگه مگه طرفو میشناسی یا دوستت بوده

خاله منم ۲۸سالشه یه دختر۶ساله داره همین مشکلو داره ازوقتی نامزد شد فهمید که شوهرش خیانت میکنه باید ...

ای خدا😔😔😔😔😔 خیلی ناراحت شدم 

شوهر من خیانت نمیکنه اما یکم بد دهنه  شکاکم هست تا یه چیز کوچکی پیش میاد منو مث اشغال پرت میکنه خونه ی بابام 

اما در حالت عادی ادم خوبیه 

اما همیشه تو ناراحتی میگه تو ارزش منو نداری خیلی کمی تو مثل من برات پیدا نمیشد😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بد دله وقتی بیرون میریم سرم زیره تا جلو رو نگاه میکنم میگه مگه طرفو میشناسی ی ...

ای وای مشکل داره 

نمیدونم چی بگم عزیزم

ولی اگه دوسش داری احتمالا زندگی راحتی باهاش نداری و باید تحمل کنی فقط

عزيزم دوست داشتن تا جايي خوبه كه عزت نفس آدمو زير سوال نبره من شوهرم يه روز حال نداشته باشه و مثل هم ...

احساس میکنم دیگه زندگیم تموم شده 😔😔تازه ۲۳ سالمه اول جونیم باید جدا بشم😔پدر و مادرم مثل شمع دارن جلوم اب میشن از غصه داداشم از پا در اومده خواهرم نگام میکنه اشک میریزه 😔😔

ای وای مشکل داره  نمیدونم چی بگم عزیزم ولی اگه دوسش داری احتمالا زندگی راحتی باهاش نداری و با ...

خیلی دوسش دارم میدونم اگه برگردمم زندگیم زندگی نمیشه باورتون نمیشه وقتایی ک قهربودیم  شبا میرفتم پیشش نور تو صورتش میگرفتم و باهاش تو دلم درد دل میکردم 

همشم میگم من دوست دارم چرا اینجوری رفتار میکنی😔😔😔😔 

احساس میکنم دیگه زندگیم تموم شده 😔😔تازه ۲۳ سالمه اول جونیم باید جدا بشم😔پدر و مادرم مثل شمع ...

ببین اصلا و ابدا نمیخوام تشویقت کنم به جدایی

ولی ۲۳ سال سن برات آیتم مثبتیه گریه زاری هم نداره جوونی و اول راه تاوان یه اشتباه رو تا اخر عمر که نمیدن اگه خودت و خانواده ت به این نتیجه رسیدین که واقعا به درد نمیخوره جدا شو و نترس چیزی نمیشه وابستگی هست که به مرور درست میشه و بعدش میتونی توی سن بالاتر انتخاب بهتری داشته باشی

احساس میکنم دیگه زندگیم تموم شده 😔😔تازه ۲۳ سالمه اول جونیم باید جدا بشم😔پدر و مادرم مثل شمع ...

چقدر سخت ميگيري اتفاقي كه افتاده الان غصه خوردن هيچ فايده اي نداره فقط بايد قوي باشي و به اونام نشون بدي كه تو از پس هر چيزي برمياي

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
چقدر سخت ميگيري اتفاقي كه افتاده الان غصه خوردن هيچ فايده اي نداره فقط بايد قوي باشي و به اونام نشون ...

ارزشم و شخصیتم پیش خودم از بین رفته نمیدونم اگه بعدشم بخوام زندگی کنم چجوری زندگیمو ادامه بدم وقتی عزت نفسمو از دست دادم

ارزشم و شخصیتم پیش خودم از بین رفته نمیدونم اگه بعدشم بخوام زندگی کنم چجوری زند ...

حتما برو مشاور خیلی کمکت میکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
    ارزشم و شخصیتم پیش خودم از بین رفته نمیدونم اگه بعدشم بخوام زندگی کنم چجوری زند ...

برو پيش مشاور اگه نرفتي هرشب جملات انگيزشي بنويس

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

عجب

خب چاره  رفتنه

ب کسی فک کن ک بعدن میاد تو زندگیتو خودت رو واسه خودت بخاد

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .