2777
2789
عنوان

میشه یکم باهاتون درد دل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 62 پست
 همیشه با دیگران مقایسم میکنه میگه تو هیچی نیستی😔😔شخصیتی برام نمونده 

هیچکس بهتر از خودت نمیدونه که همسرت چجور شخصیتی داره اگه مشکلتون حاد شده یه مدت فاصله بگیرید از هم فکر کنید مشاوره هم کمک میکنه

بخدا من ادم نساختن نیستم  من با همه چیش ساختم ولی خودش اصلا حاضر نیست کوتاه بیاد خیلی بد ...

عزیزم همین احساس گناه بیخودی که به خودت گرفتی اونو جری کرده که هرچی خواست بهت بگه رو خودت کار کن اعتماد بنفستو ببر بالا ... اصلا اجازه نده این حرفارو بهت بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من ادم نساختن نیستم  من با همه چیش ساختم ولی خودش اصلا حاضر نیست کوتاه بیاد خیلی بد ...

خب دیگه یه مدت بشین خوب فکراتو بکن 

اگه بچه نداری فعلا بچه هم نیار

اگه راضی میشه که بعیده ببرش پیش روانشناس

به نظرم بزار برو ن به قصد طلاق ....تو پاشو از زندگیش برو یه مدت ...اصن هیچ اثزی از خودت نزار ن زنگی ...

تا حالا چند بار منو مث یه اشغال انداخته خونهدی پدرم بازم خودم رفتم چون دوسش داشتم  دیروزم خودش زنگ زد به مامانم 

مامانم اینا نمیزارن برم میگن تو این سه سال فقط ما زجر کش شدیم دست این مرد

هیچکس بهتر از خودت نمیدونه که همسرت چجور شخصیتی داره اگه مشکلتون حاد شده یه مدت فاصله بگیرید از هم ف ...

پیش مشاور نمیاد میگه من خودم صدتارو راه میندازم بیام پیش مشاور ک چی بشه 

به نظر بچه سن میاد  بعیده به بلوغ فکری رسیده باشه

نه از همینش داغونم ک هم سنش زیاده هم وقتی حرف‌میزنه فک میکنی از خودش خوبتر دیگه ادم تو دنیا نیست اما وقتی اعصبانی میشه همه چیرو بهم میدوزه و فحشو ناسزا میگه

نه از همینش داغونم ک هم سنش زیاده هم وقتی حرف‌میزنه فک میکنی از خودش خوبتر دیگه ادم تو دنیا نیست اما ...

یعنی فقط نمیتونه عصبانیتش رو کنترل کنه 

در حالت عادی خوبه؟؟؟

شما میگی بددله شکاکه اینا معضله

شما احتمالا دوسش نداری وابسته اش شدی چون چطور ممکنه همچین آدمی رو دوست داشت 

بهتره چند روزی بری اگر اومد که هیچ اگر نیومد دیگه مطمعن میشی نمیخوادت 

همیشه اول خودت خودت رو دوست داشته باش تا دیگران دوست داشته باشن

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
من بودم با اين رفتارا هيچ حسي واسم نميموند😕

خیلی بی عرضه م اگه حرفایی ک به من میزنه تو دعوا و فحش و تهمتایی ک میزد به سنگ میزد سنگ اب میشد اما دل بی صاحب من هر روز بیشتر وابسته میشه😔الانم ک اومدم خونه ی بابام همش دعا میکنم میگم خوشبخت بشه  اگه من نشدم اشکال نداره اما اون بشه

خیلی بی عرضه م اگه حرفایی ک به من میزنه تو دعوا و فحش و تهمتایی ک میزد به سنگ میزد سنگ اب میشد ...

عزيزم دوست داشتن تا جايي خوبه كه عزت نفس آدمو زير سوال نبره من شوهرم يه روز حال نداشته باشه و مثل هميشه نباشه كلي بهم برميخوره چه برسه به اين حرفا 

،مگه بيشتر از يكبار قراره زندگي كني كه خودتو له ميكني؟ يا برو پيش مشاور و راهكار بگير چجوري درستش كني يا بكن برو پي زندگيو آيندت رفتن گاهي بهتر از موندنه 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

خاله منم ۲۸سالشه یه دختر۶ساله داره همین مشکلو داره

ازوقتی نامزد شد فهمید که شوهرش خیانت میکنه باید همون موقع طلاق میگرفت ولی بدبخت فکر کرده حالایه اشتباهی شده..رفت سر خونه زندگیش بچه آورد بهترنشد که نشد همه بهش میگن طلاق بگیر ولی کسیو نداره که پشتش باشه پدربزرگم خیلی پیره اصلا حوصله اینکارارو نداره وخرج خودشو مادربزرگمو به زور میده بیچاره خاله من مونده بایه دختربچه بیگناه میسوزه ومیسازه چنبار ازش شکایت کرده بخاطر کتکهایی که خورده  ازش تعهد گرفته ولی آدم نشده طفلکی چه عذابی میکشه شوهرش جلو چشماش با زنه حرف میزنه عکسارو میاره نشون میده خاله بدبختمم اعتراض میکنه وفحش میده میگیره میزنتش همینجوری داره زندگی میکنه ۱هفته خوب میشه  وقتی بااون زنه قهره باشه به زنو بچش میرسه ولی وای به روزی که بازم بااون زن هرزه آشتی کنه روزگار خالم سیاهه....هیچکسیو نداره و پولیم نداره که طلاق بگیره بره خودش تنها زندگیشو سر کنه بادخترش البته  شوهرش میگه اگه بری بچه رو نمیتونی ببری ولی خالم دلش میسوزه میگه این عوضیه نمیخوام بچمو بدم دست این بدبخت کنه بچم تنهامیشه  بخاطر بچه و شرایط مالی سخت مجبوره بسوزه وبسازه البته مادرم خیلی بهش کمک میکنه یجورایی ازلحاظ مادیات.....اینم شد زندگی😢😢😢😢😢

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤