بخدا من ادم نساختن نیستم من با همه چیش ساختم ولی خودش اصلا حاضر نیست کوتاه بیاد خیلی بد ...
عزیزم همین احساس گناه بیخودی که به خودت گرفتی اونو جری کرده که هرچی خواست بهت بگه رو خودت کار کن اعتماد بنفستو ببر بالا ... اصلا اجازه نده این حرفارو بهت بزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه از همینش داغونم ک هم سنش زیاده هم وقتی حرفمیزنه فک میکنی از خودش خوبتر دیگه ادم تو دنیا نیست اما وقتی اعصبانی میشه همه چیرو بهم میدوزه و فحشو ناسزا میگه
خیلی بی عرضه م اگه حرفایی ک به من میزنه تو دعوا و فحش و تهمتایی ک میزد به سنگ میزد سنگ اب میشد اما دل بی صاحب من هر روز بیشتر وابسته میشه😔الانم ک اومدم خونه ی بابام همش دعا میکنم میگم خوشبخت بشه اگه من نشدم اشکال نداره اما اون بشه
خاله منم ۲۸سالشه یه دختر۶ساله داره همین مشکلو داره
ازوقتی نامزد شد فهمید که شوهرش خیانت میکنه باید همون موقع طلاق میگرفت ولی بدبخت فکر کرده حالایه اشتباهی شده..رفت سر خونه زندگیش بچه آورد بهترنشد که نشد همه بهش میگن طلاق بگیر ولی کسیو نداره که پشتش باشه پدربزرگم خیلی پیره اصلا حوصله اینکارارو نداره وخرج خودشو مادربزرگمو به زور میده بیچاره خاله من مونده بایه دختربچه بیگناه میسوزه ومیسازه چنبار ازش شکایت کرده بخاطر کتکهایی که خورده ازش تعهد گرفته ولی آدم نشده طفلکی چه عذابی میکشه شوهرش جلو چشماش با زنه حرف میزنه عکسارو میاره نشون میده خاله بدبختمم اعتراض میکنه وفحش میده میگیره میزنتش همینجوری داره زندگی میکنه ۱هفته خوب میشه وقتی بااون زنه قهره باشه به زنو بچش میرسه ولی وای به روزی که بازم بااون زن هرزه آشتی کنه روزگار خالم سیاهه....هیچکسیو نداره و پولیم نداره که طلاق بگیره بره خودش تنها زندگیشو سر کنه بادخترش البته شوهرش میگه اگه بری بچه رو نمیتونی ببری ولی خالم دلش میسوزه میگه این عوضیه نمیخوام بچمو بدم دست این بدبخت کنه بچم تنهامیشه بخاطر بچه و شرایط مالی سخت مجبوره بسوزه وبسازه البته مادرم خیلی بهش کمک میکنه یجورایی ازلحاظ مادیات.....اینم شد زندگی😢😢😢😢😢