اگه مث ما زود ازدواج کنه بخواد ۱۸ زن بگیره من تو سن ۳۶ مادرشوهر میشم😍😅😅 بچه ها خیلی ذوق دارم فک کن آدم جوون باشه و بچه زن بده😍😍😍❤❤الهی همه خوشبخت باشیم
پس کی بخره پدرومادری که به فکر بچش باشه از همون وقتی که تو شکمشه پس انداز میکنه تا ۲۰سالگیش خونش اماده هس....پدرومادر به پدرومادری میگن که از نوزادی بچش به فکر اینده بچه باشه فقط زاییدن نیس که .....کدوم مسری میتونه بعد ازدواج خونه بخره بحز ثروتمندا ....تو قشر متوسط باید پدرومادر در طول بزرگ کردن بچه به فکر خونه واینده ی بچشم باشه ...بخدا منو شوهرم از پنج ماهگیم در حال پس انداز برای پسرمون هستیم ...بچه هم به فکر درس دتحصیل وشغلش میشه دیگه غصه خونه وسرمایه نمیشه اینجوری از فشار مالی دختر مردم رو زنده به گور نمیکنه
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان ۴۰ سالمه دوتا داماد دارم😁😁پسرم رو ۲۵ زن بدم میشه ۹سال دیگه 🤣🤣🤣🤣پیر شدم دیگه میشم ۴۹ سال
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
من تو زندگی پیچ و خم زیاد دیدم یه چیز بهتون میگم حواستون باشه اطرافیان سعی خواهند کرد به حق یا ناحق شوهرتونو پیش شما بی ارزش کنند نزارید هنچین بشه به هیچ وجه
انشاالله زیر سایه مادر درسش که تمام شد و خدمت سربازی رفت و پخته شد شغل انتخاب کرد بزار خودش برای خودش پیدا کنه به زور چیزی تحمیلش نکن انشاالله دامادش کنی
هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔
الان بچه سه ساله خودم خودم میکنه نمیذاره براش تصمیم بگیری شما میخای برای بچه 18 ساله تصمیم بگیری ؟ اگر دقیق با همین حساب بره جلو توی سن 91 سالگی میتونی بچه و نوه و نتیجه و نبیره و ندیده هم ببینی 😳😳😳
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
درسته اما دیگه اینجوری شده ما که گناهی نداریم....مگه وقتش رو ما دوست نداریم ....الان دیگه با این وضع اقتصادی جامعه ی ما و روحیه همون بالای سی ازدواج موفق تره ....
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام