2777
2789
عنوان

بنظرتون برا پسرم چند سالگی زن بگیرم🤠🤠🤠😹😹😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 102 پست
بعد دعوا کنن

😂دختر عمو نداره شازده پسرمون!

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۳۰ ها لعنتیا خیلی جذاب میشن اصلا جا میفتن تازه ، خیلی خوب و خوشتیپ میشن 😂‌ ولی دخترا سن پایین ت ...

آره دقیقاً 

البته خانوم هام توی ۳۰ الی ۴۰ زیبان 

نمونش بازیگرا 

البته عمل و ژل و اینا هم کمک میکنه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

از نی نی سایت برو بیرون زن پیدا میشه برات

من هنوز زوده برام😂😂 یه ۸ سالی فرصت هست هنوز با ارامش زندگی کنم😂

ولی خب مردا دوس دارن زنشون همسن باشه یا نهایت یه سال تفاوت  حالا تو سی سالگی دختر نمیونه که تا سی سالگی🤨

آره دقیقاً البته خانوم هام توی ۳۰ الی ۴۰ زیبان نمونش بازیگرا البته عمل و ژل و اینا هم کمک میکنه

نه دخترا سنشون بالا میره پوستشون افتاده میشه در حالت طبیعی 

ولی پسرا کلا تازه جا میفتن نمیدونم جه رسمشه 😂

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

دور شو شیطان 😂😂😂😂شوخی😅

شیطان خیلی خوشگل و روشنفکره ،مشکل اینه که  قلم دست دشمن بوده 😂🤣😅

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من هنوز زوده برام😂😂 یه ۸ سالی فرصت هست هنوز با ارامش زندگی کنم😂ولی خب مردا دوس دارن زنشون همسن با ...

چرا نمیمونه ؟ شاید یکی هنوز از کسی خوشش نیومده

نه دخترا سنشون بالا میره پوستشون افتاده میشه در حالت طبیعی ولی پسرا کلا تازه جا میفتن نمیدونم جه رسم ...

ارهه ولی خداراشکر ژل و بوتاکس اومده زیاد استرس پیری نداریم😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

چرا نمیمونه ؟ شاید یکی هنوز از کسی خوشش نیومده

شاید از اون یکی من خوشم نیومد  حالا چی کار کنم😂 کلا گزینه های انتخابی کم میشه  پس در نتیجه مردای سی ساله دختر ۲۰ ساله میگیرن🥲

شاید از اون یکی من خوشم نیومد حالا چی کار کنم😂 کلا گزینه های انتخابی کم میشه پس در نتیجه مردای سی ...

چرا الکی خودتو گول میزنی دیگه دکترا اکثرا ۲۵ ازدواج میکنن 

مردای سن بالا ۲۰ میگیرن چون نو تره جون تره و احتمال اینکه روابط کمتری تجربه کرده باشه بیشتره