2777
2789

به جان بچه‌ هاپ دروغ نمیگم از رفتار روز قبل مادرش ناراحت نباش شب قبل بحثمون شده بود ولی اصلاً قبول نکرد رفتار مادر خودش رو صبح ساعت ۵ صبح بیدار میشه میگه که پاشو صبحانه بخوریم گفتم من تا آخر شب دیشب با بچه‌ها کلنجار می‌رفتم اجازه بده بخوابم پاهامو می‌کشه از رو تخت خواب پاهای منو با دستاش می‌گیره مثل یه مرغ که آویزون بشه همونجوری منو بالا پایین می‌کرد و می‌تکوند دیگه می‌خواستم بالا بیارم حتی نمی‌تونستم جیغ بزنم به خاطر مادرش چون زورش اومده بود گله کرده بودم از کارای مادرش نفرینش می‌کنم امیدوارم واسه خوشش دندون دردش باشه بچه‌ها من حریف این مرد نمی‌شم خیلی منو اذیت می‌کنه دعاام کنید برای روزهای روشنم دعا کنیداینقد بعدش گازم گرفت من جیییییغ این مثل سگ دندوناش قفل بود تو بدم الان تمام بدنم کبودی داره 

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خرس نکره رو از کجا پیدا کردی .برو شکایتش کن مگه هاره گاز میگیره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

جان بچه هات و سر هیچییییی قسم نخوووور هیچیییییی چ برسه ب این چیزای بی اهمیت

بی اهمیت نیس این رفتارای وحشیانه .ولی بچه رو حیف نیست قسم بخوری اینم واسه این وحشی بازیای شوهر غیر انسانش

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ببر بهش واکسن هاری بزن

حالا تهشو ک دربیاری بجگیاش مامان یا باباش اینحوری تنبیهش میکردنا  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بی اهمیت نیس این رفتارای وحشیانه .ولی بچه رو حیف نیست قسم بخوری اینم واسه این وحشی بازیای شوهر غیر ا ...

من اول موضوع و خوندم فک کردم بحث مادرشوهریه بعد ادامشو  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!