2777
2789

سلام 

من بعد۱۴ سال زندگی با وجود تحمل سالها عذاب و ظلم هر طور ک فکر شو کنید جدا شدم 

دو تا بچه دارم 

حضانت بچه هامو گرفتم بجای مهریه 

آقا با کسی در رابطه بود و منو نخواست این اواخر .

خانه دار بودم و تمام مدت پیش بچه هام 

اما الان یک ماه و نیمه میرم سرکار و اصلا پیششون نیستم روزا برای کارای مدرسه و...

خیلی دارم عذاب میکشم

دلم برای خونه زندگیم خیلی خیلی تنگ شده 

من و بچه هام مستحق این بلا نبودیم 

چیکار کنم با آینده بچه ها؟؟؟

چطور آروم بشم ؟

اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنید 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کسی ک ازبچه هاش گذشته هیچ وقت دلت تنگ نشه اون آدم لایق شماها نیست اصلا

غم آینده بچه هام منو نابود کرده 

حسرتاشون رو چ کنم 

حسرت داشتن خانواده

بودن پدر 

عزیزززممممم.

راحت تونستی حضانت بگیری؟

من از الان خیلی دلم تنگ میشه😭

چرا مردا نمیفهمن؟

چرا نمیتونن بفهمن زن خوب دارن ،باید کیف کنن😭😭

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
غم آینده بچه هام منو نابود کرده حسرتاشون رو چ کنم حسرت داشتن خانوادهبودن پدر

میفهمم سخته واقعا ولی قوی باشو براشون هم پدرباش هم مادر.اگه بشکنی اگه کم بیاری اونام شکننده میشن گناه دارن واقعا

بدون پشتوانه مالی خیلی سخته جدایی کاش اول مدتی جدا زندگی می کردی ببینی چطوره بعد تصمیم قطعی می گرفتی ...

من نخواستم جدایی رو 

من نمی‌خوام الانشم 

ما خطبه طلاق مونده فقط بخونیم 

چند ماهه جداییم 

زنداداشش گفت با کسی در رابطه س 

اصلا همه بهانه گیریاش برای اون بوده 

فریاد می‌زد نمیخوامت برو 

همش بیرون می کرد منواز خونه و من نمی‌رفتم 

تا ب دروغ گفت خودکشی کردم من اومدم خونه بابام و دیگه نذاشت برگردم

منم بعد از ۱۳ سال با سه تا بچه الان یکساله که جدا شدم همینکه تصمیم به این بزرگی را گرفتیم که ادامه ندیم زیر بار ظلم خودش شاهکاره همینکه بچه هامونم با خودمون نجات دادیم و رهاشون نکردیم بزرگترین نعمته. من بچه آخرم دوسالشه فعلا شاغل نیستم اما فکر اینکه بخوام برم سر کار و دور باشم ازشون باز سختمه. اما دلم واسه روزایی که خانوهده بودیم تنگ میشه تقدیر بچه هامون متفاوتتره ما بالغیم و از پسش برمیایم

به عنوان بچه طلاق میگم هم خودت هم بجه ها برید مشاوره که این داشتانو قبول کنین‌اون موقع بهتر زندگی میکنین

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
عزیزززممممم.راحت تونستی حضانت بگیری؟من از الان خیلی دلم تنگ میشه😭چرا مردا نمیفهمن؟چرا نمیتونن بفهمن ...

ب جای مهریه برداشتم 

راحت تر از آب خوردن

چون ن بچه ها رو میخواست

ن مهریه میداد 

تا گفت بچه ها رو میگیرم مهریه رو بخوای گفت بچه هام و می‌خوام

خدا شاهده چقدر مراعات شو میکردم چقدر کتک می‌خوردم کسی نمیفمید