2777
2789
عنوان

شوهری که فحش خانواده میده

271 بازدید | 22 پست

دوستم نزدیک به۲۰ساله ازدواج کرده شوهرش مرد فوق العاده خوش اخلاق دستو دل باز و...خلاصه از همه نظر بهترین بود و به معنای واقعی عاشق زنش.

الان یکساله از فشار زندگی خیییلی زیاد بداخلاق شده همش تو خونشون جنگ اعصابه،

دعواهای خیلی وحشتناکی راه میندازه و شدیدا فحشای ناموسی میده.مثلا الان چند روزه نمیزاره خونه خانودش بره. یا میگه میخوام برم سرکار یکم کمک خرج باشم میگه اگه رفتی از خونه پرتت میکنم بیرون.چندساله که دستشون خیلی تنگ شده.

دوستم خیلی باهاش ساخته ولی دیشب داشت میگفت دیگع خسته شدم میخوام جدا بشم.

من واقعا نمیدونم چه نظری بهش بدم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دعوا دو سر داره،تو سر دعوای خودت رو قطع کن درست میشه.از اول که بداخلاق نبوده دیگه داری میگی خوب بوده زیر فشار اعصابش بهم ریخته دوستت نباید با یکی به دو کردن بدتر کنه شرایطو واسه ش

بهش بگو دعوا دو سر داره،تو سر دعوای خودت رو قطع کن درست میشه.از اول که بداخلاق نبوده دیگه داری میگی ...

اصلا باهاش دعوا نمیکنه.

میگه مثلا بهش میگم میخوام برم فلان جا منو برسون میگه من نمیتونم با آڗانس برو میگه پول کرایه ندارم یهو شروع میکنه به دعوا و فحش دادن

ولی چون از اول بداخلاق نبوده یکم صبوری کنه و درک کنه شرایط شاید بهتر شد

الان یکساله که داره تحمل میکنه اما روز به روز داره بدتر میشه دیگه بچه هاشونم افسردگی گرفتن

دوستت یا طلاق بگیره یا مدارا کنه و صبوری

لحن صحبتشو با همسرش درست کنه وقتی میدونه آقا تحت فشاره 

این خانوم مثلا برا رفتن ب جایی اگ پول آژانس نداره میتونه با لحن خیلی ظریف بگه پول میخوام فلان چیزو میخوام 

اصلا باهاش دعوا نمیکنه.میگه مثلا بهش میگم میخوام برم فلان جا منو برسون میگه من نمیتونم با آڗانس برو ...

اگر همینقدر با آرامش میگه و دعوا میشه که نمیدونم.ولی حس میکنم نمک به زخم میپاشه و با حالتی که به روی سوره بیاره واسه بی پولی و خلاصه با لحن دعوا میگه پول ندارم.نمیگه؟شوهره خیلی بهش برمیخورد پول ندارن در کل اعصاب ندارم.برای درست شدنش،این فکر به ذهنم میرسه که اون شخصیت خرد شده ش رو خانومه جور دیگه احیا کنه.جور دیگه مدام تواناییهای شوهره رو اسم ببره و خلاصه هندونه زیر بغلش بزاره شوهره میخواد با هارت و پورت ،از واقعیت فرار کنه.خانومه هم بگه دو روزه مسکلات،حل میشه و هم نشون بده می‌دونه شوهره بی عرضه نیس 

دوستت یا طلاق بگیره یا مدارا کنه و صبوریلحن صحبتشو با همسرش درست کنه وقتی میدونه آقا تحت فشاره این خ ...

بخدا خیلی خانوم بساز و خوبیه خودم دیدم اما ایشون انگار برده گرفته میگه تو حق هیچ اظهارنظری نداری، حق هیچ مخالفتی نداری، میگه تو کلفت تو این خونه ای.

میگه هیچ پولی به من نمیده حتی پول شارڗ

اگر همینقدر با آرامش میگه و دعوا میشه که نمیدونم.ولی حس میکنم نمک به زخم میپاشه و با حالتی که به روی ...

ای خواهر من از تمام زندگیشون خبر دارم. تا روزی که عین برده هیچ مخالفتی هیچ اظهارنظری هیچ خواسته ای نداشته باشه همسرش خوبه ولی وای به حال روزی که خانومه یه چیزی بگه که باب میل این آقا نباشه قیامت به پا میکنه.

میگه جدیدا تا یه چیزی میشه میگه ننه ج.ن.د.ه

بنظرم ی مدت خانومه از همسرش هیچ خواسته و انتظاری نداشته باشه سعی کنه رو پای خودش وایسه پس انداز داشت ...

آخه وقتی هزارتومنم بهش نمیده از کجا پس انداز کنه بیچاره

ای خواهر من از تمام زندگیشون خبر دارم. تا روزی که عین برده هیچ مخالفتی هیچ اظهارنظری هیچ خواسته ای ن ...

آخه گفتی اوایل خیلی خوب بوده برای همون میگم.میگک دکمه برگشت داره😅

دیگه این روشیه که طبق تجربه چند نفر،ج داده

بیشتر بلد نیستم چی بگم؟