2777
2789
عنوان

بچه هاتون توی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 63 پست
ولی مفت خوری خیلی فرق داره عزیزم خودت نیاری که مال بقیه رو بخوری با گشنگی تمام خیلی فرق دارن با هم

اللن منظورت از بچه یعنی چند ساله؟؟؟ این چیزایی ک میگی برای سنین بالا مثلا ۹ سال به بالا کاربرد داره برا بچه ۶ ۷ ساله کلاس اولی کاربرد نداره چون هرکار کنین بازم بچه ست و دلش میکشه 

نه گفتن هم یاد بدید یکی ازشون خوراکی خواست اگر دوست نداشتن یا خودشون گشنشون بود بگن نه

تو مدرسه پسرانه ( نه ) جایگاهی نداره پسرا میزنن و در میرن

چندین بار همین اتفاق برای پسر من اتفاق افتاده چون جسه کوچیکی داره زورش هم نمیرسه اگر به مدیر و معاون هم اعتراض کن کار بدتری انجام میدن اون دانش آموزان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👏👏دقیقا منم همین طورم واقعا این که دور هم بخوریم و همه با هم رفیق باشن خیلی خوبه تا یه گوشه تنها ق ...

عزیزم تعارف خیلی فرق داره با غارت و اینکه ته یک چیزو در بیاری. 

کی گفته من تعارف نمیکنم؟

بعدشم اون طرف خودش چیزی نمیاره یا اگه میاره اصلا تعارف نمیکنه یا به بقیه نمیده

عزیزم تعارف خیلی فرق داره با غارت و اینکه ته یک چیزو در بیاری. کی گفته من تعارف نمیکنم؟بعدشم اون طرف ...

اگه واقعا این طوره حق داری 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

اللن منظورت از بچه یعنی چند ساله؟؟؟ این چیزایی ک میگی برای سنین بالا مثلا ۹ سال به بالا کاربرد داره ...

قلدرای دبیرستان 

از همین الان باید یاد بگیرن که در آینده چشمشون سیر بار بیار

بهتره به خودش بگی

اینقدر خودخوری نکنی

بگو خوشت نمیاد از غذای من بخوری

شما هیچی نمیگی اونم پرروو شده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خیلی بده من خودم توی تاپیک قبلیم راجبش گفتم بری بخونی هم پست هم کامنت هارو میفهمی حال بهم زن یعنی چی ...

من به بچه هام یاد دادم هر چی بردن مدرسه تک خوری نکنن و به هر دوست شون که فکر می کنن گرسنه ست یه تیکه بدن

یاد دادم انسان خودمحور نیست که همه چی فقط مال خودش باشه

بخشش و انفاق رو از بچگی یادشون دادم

این بخشیدن فقط تو خوراکی نیست تو همه چی 

مثلا تو درس خوندن

اگه بلدی حتما به بقیه هم یاد بده

هر روزم خوراکی های خوشمزه درست می کنم میدم ببرن

البته پسرم که دیگه ماشالله جوان شده و دخترم دبیرستانی هست

گاهی به مناسبت تولد دوستاش کیک بزرگ درست می کنم میدم میبره مدرسه وتقریبا بین بچه های دوتا کلاس تقسیم میشه

به نظرم کنار عزت نفس به بچه هاتون دست و دلبازی و بخشیدن هم یاد بدین خوبه

نمیدونم والا شاید ندارع خب گناه دارن میبینه دلش میخواد چی بگم نظر خودته دیگ 😊💓

دیگه توی خونه همه یک لقمه نون پنیر هست 

اگه دلش پلو چلو گرم میخواد مشکل خودشه 

بعد این آدمی که من میگم کلا تعطیلی ها مسافرت و ویلا و تفریحن پس ندار نیستن

والا من که اینجوری هستم به طرف میگم تغذیه تو کیفمه برو بردار هر چی میخوای 😐😐البته یه دلیلش اینه خودم واقعا خیلی کم گشنم میشه و تغذیه میخورم حداقل بقیه بخورن 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

من بچه ندارم اما برای مقابله با این مشکل باید روی بچه خودش کار کنه ادم که نه گفتن رو یاد بگیره البته یه خوراکی دادن و مهربونی چیزی از ادم کم نمیکنه اما نمیتونه که بره بچه های مردمو تربیت کنه 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

انگار داری در مورد مسن کلاس که دو سه ساله تجدید شده و کلاس بالاتر نرفته حرف میزنی کسی که همش به بچه ...

این قضیه خیلی هست هم خوردن خوراکی هم دزدیدن مثلاً مداد و پاکن و اولیا کمتر توجه میکنن.

بحث ۱۰ هزار تومان پول مداد نیست بحث خطرییه که اون بچه که دزدی میکنه هست .اون بچه در آینده خطرناک میشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من مشکلی با دادن تغذیم بقیه ندارم ولی یه همکاری دارم میرفت از ظرف غذام یا نوشیدنیم بدون اجازه میخورد مجبور میشدم کلشو بندازم دور چون من دهنی نمیخورم یهبساطی داشتیم تا اینکه از اون به بعد تو دوتا ظرف غذا اوردم یکی کوچیکتر یکی بزرگتر نوشیدنیمم میخواست برداره یا میگفتم نوشیدنیه فلانیه رفته سرویس که نخوره و همیشه هم یدونه لیوان یه بار مصرف داشتم براش میریختم بعضی اوقات، خداروشکر رفت از اداره😂 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد