2777
2789
عنوان

بچه هاتون توی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 63 پست
😂😂جرم که نیست بچه هستن خب یه بار این خوراکی شو میده بهش یه بارم اون مگه چیه 😐من همیشه اینجوری بود ...

ولی مفت خوری خیلی فرق داره عزیزم خودت نیاری که مال بقیه رو بخوری با گشنگی تمام 

خیلی فرق دارن با هم 

من به بچه‌م یاد دادم 

اگر تو جمع چیزی میخوره 

به دیگران تعارف کنه 

شاید کسی دلش خواست...

گاهی میاد با خوشحالی میگه دوستم دوست داشت کمی بهش دادم 

اونم گفته تو هم میتونی از خوراکی من برداری 

من گفتمش ممنون نمیتونم 

کلی بهشون خوش میگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی مضلوم بودم ولی زیر بار حرف زور نمی‌رفتم اگه کسی نمی‌گفت بهش از تغذیه هام میدادم چون دست و دل باز بودم ولی اگه کسی میگف بده نمیدادم

کاش بچمم مث خودم باشه این اخلاقمو دوست دارم ولی کاش مضلوم نباشه شیطون باشه 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

ولی مفت خوری خیلی فرق داره عزیزم خودت نیاری که مال بقیه رو بخوری با گشنگی تمام خیلی فرق دارن با هم

نمیدونم والا شاید ندارع خب گناه دارن میبینه دلش میخواد چی بگم نظر خودته دیگ 😊💓

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

درست میگین 

بیشتر تقصیر والدینه که اهمیتی به تغذیه بچشون نمیدن چون به بچه های کوچیک نمیشه راحت این چیزا رو یاد داد بهتره والدین یاد بگیرن ‌

تو کلاس پسرم هم بچه های اینطوری هستن البته مدرسه بهشون غذا میده ولی بازم از بقیه خوراکی میگیرن پدر و مادرشون اصلا به لباس و تغذیه و ...بچه توجه نمیکنن هیچوقت نیستن دلم میسوزه برای بچشون

به جاش من خوراکی بیشتر میذارم که دوستاشم بردارن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزم به بچه خودت باید یاد بدی بتونه مراقب خودش و وسایلش باشه چرا باید اجازه بده گسی خوراکی هاشو برداره یا از دستش بگیره

اینا بچه ان خووش باید محکم باشه و اعتماد بنفس داشته باشه

من خودم به شخصه همه چیز از میوه گرفته تا غذای گرم و تنقلات زیاد

برای دخترم میزارم تا نیازی به خوراکی بقیه پیدا نکنه و بهش یاد دادم به دوستاش تعارف کنه و همین باعث شده کل کلاس دوسش دارن 

ولی من به بچه های کلاسم میگم حتی تعارف یک دیگه بزنید. البته اینا بزرگ ترن 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

من به بچه‌م یاد دادم اگر تو جمع چیزی میخوره به دیگران تعارف کنه شاید کسی دلش خواست...گاهی میاد با خو ...

👏👏دقیقا منم همین طورم واقعا این که دور هم بخوریم و همه با هم رفیق باشن خیلی خوبه تا یه گوشه تنها قایم شی تغذیه بخوری 😂😂

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

من از بچگی مضلوم بودم ولی زیر بار حرف زور نمی‌رفتم اگه کسی نمی‌گفت بهش از تغذیه هام میدادم چون دست و ...

اگر خودش نمی‌گفت می‌دادی ،

اما اگر می‌گفت نمی‌دادی ؟؟ 

چه مظلوم ظالمی بودی عزیزم😅

خب اون بیچاره دیده 

دلش کشیده 

بهت گفته کمی بده 

اگر خودش نمی‌گفت می‌دادی ،اما اگر می‌گفت نمی‌دادی ؟؟ چه مظلوم ظالمی بودی عزیزم😅خب اون بیچاره دیده د ...

برعکسه 😂😂