2777
2789
عنوان

بچه هاتون توی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 63 پست
وای خدایا چطور میشه که بچه این حرکت رو‌ یاد میگیره؟؟؟

از بقیه همکلاسی هاش یا از اقوامش که بزرگترن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دبیرستانی هستم ولی واقعا عادیه من خودم به رفیقم یا هر کی که میگ تغذیه داری میگم تو کیفمه برو بردا ...

اخلاق هرکسی یه جوره من از کسی تغذیه نگرفتم چون میگم شاید گرسنه اش باشه یا نخواد بده و تغذیه خودشه 

و یه چارچوب باید بین همه چی باشه من موقع خوردن تعارف میکنم اصرارم میکنم ولی اینکه خودش هرچی داره رو درجا میخوره و من نگه میدارم چون تا ظهر تند تند گرسنه ام میشه و خودشم میدونه ولی اونو میخواد بدم میاد 

من واسه پسرم چهارتالقمه کوچیک میزارم ومیگم بغل دستیتم یدونه بده...باهم بخورید..میوه میزارمم یاکیک میگم به دوستتم تعارف کن...منم خوشم نمیاد ازبچه های پررو ولی اینکه بچه ها خوراکی هاشون باهم بخورن براشون لذت بخشه..یکم ازنگاه یه مادر بیرون بیا وخودت جای بچت بزار...