2777
2789

ماه پیش 24 ام هم انفولانزاگرفتم هم پریودشدم چهارروزبودپریودم این ماه باید24ام میشدم ولی هنوزپریودنشدم یکمم بعضی وقتاشکمم دردمیکنه اینم بگم که سه ماهه قرص ال دی روقطع کردم ومرتب درحال اقدامم ب نظرتون ممکنه باردارباشم؟ چون من هرماه پریودمیشم بااینکه تنبلی دارم ماه پیشم کلومیفن خوردم ولی باردارنشدم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
۱۴روز بعد لقاح بی بی مثبت میشه اگه اشتباه نکنم

ازکجابدونم کی لقاح انجام شده

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲روز دیگه صبر کن بی بی بزن ان شالله بلردار باشین

ممنونم دعاکن برام دخترم تنهاست

سلام عزیزم اومدم تاپیکتو خوندم دیدم شرایطمون مشابه از نظر اینکه منم دختر دارم و اقدامم دیروز موعد پریودم بود ولی امروز بیبی چک لاوین منفی شد

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
سلام عزیزم اومدم تاپیکتو خوندم دیدم شرایطمون مشابه از نظر اینکه منم دختر دارم و اقدامم دیروز موعد پر ...

البته دو روز قبل موعد مدیکور زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت انشالله شنبه میرم آزمایش

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤