2777
2789
عنوان

از نگرانی دارم دق میکنم

716 بازدید | 56 پست

سلام من دو سه روزی متوجه دوتا برامدگی اول سرم شدم یکی خیلی کوچیک یکی بزرگتر کنار هم اونم سفت مث استخون ..هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم بدخیم چیزی باشه خدایی نکرده 😭یروز قبلش گوشی خورد تو سرم ولی فک نکنم از این باشه چون جایی ک ورم کرده با جایی ک گوشی خورد سه سانتی فاصله داره خیلی نگرانم دارم دق میکنم  اینو هم بگم وسواس فکری دارم از این مشکل ب یه مشکل دیگه میپرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از قبل بوده تازه متوجه شدی من چند سال پیش چیزی خورد سرم بعد مدام جاش رو میمالیدم دیدم استخوان سرم کمی فرو رفته است کلی نکران شدم رفتم دکتر عکس هم گرفت در نهایت گفت شکل جمجمته حالا ی دکتر هم برو خیالت راحت شه

شاید از قبل بوده تازه متوجه شدی من چند سال پیش چیزی خورد سرم بعد مدام جاش رو میمالیدم دیدم استخوان س ...

بدیش اینجاس ک بسکه الکی رفتم دکتر هی مریضی واس خودم پیدا کردم دیگه الان کسی نمیبرتم دکتر چون میگم وسواسه چیزی نیس و فلان ..خیلی نگرانم 

سلام عزیزم با استرس کاری پیش نمیره بدتر حال خودتو بد میکنی.طبق تجربیاتی که دارم و دیدم و شنیدم ممکنه ...

اخه چربی نرمه این انگار استخونه ..شوهرم میگه استخونه ورم کرده بر اثرر ضربه ولی خب دو سه سانتی با ضربه فاصله داره 

من نمیدونم وقتی آخرش مرگه چرا نگرانیم حالا دوسال زودترازموعدم بمیریم چی پیش میاد ینی فرصت گشت وگذاربا هواپیمای شخصیمون ورفتن به جزایر قناری رو از دست میدیم؟نه بابا تهش میمیریم یارانمون قطع میشه😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

عزیزم هیییچیت نیست خیالت راحت راحت

فقط وسواسی گرفتی

انشالله همیشه تنت سالم باشه

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻