2777
2789
عنوان

عوض شدن شوهر

253 بازدید | 19 پست

دوستم نزدیک به۲۰ساله ازدواج کرده شوهرش مرد فوق العاده خوش اخلاق دستو دل باز و...خلاصه از همه نظر بهترین بود و به معنای واقعی عاشق زنش.

الان یکساله از فشار زندگی خیییلی زیاد بداخلاق شده همش تو خونشون جنگ اعصابه،

دعواهای خیلی وحشتناکی راه میندازه و شدیدا فحشای ناموسی میده.

دوستم خیلی باهاش ساخته ولی امشب داشت میگفت دیگع خسته شدم میخوام جدا بشم.

من واقعا نمیدونم چه نظری بهش بدم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

چون مقطعی اینجور شده باید بپاس خوبیای گذشتش کنارش باشه وبهش ارامش بده کمکش کنه با شرایط سخت کناربیاد تا ازش بگذره،نه اینکه بگه می خوام جدابشم،در مقابل عصبانیتای همسرش سکوت کنه اونم اروم میشه

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
خدا لعنت کنه باعث این مشکلات رو ،زندگی سخت شده و واقعا خرجا سنگینه مردامون هم تحت فشارن کاش دوستت ی ...

میگن الان۶ساله هیچی برام نخریده حتی یه شارژ واسم نمیخره. میگه بچه هام خیلی تحت فشارن.میگه گاهی اوقات حتی پول ناهار نداریم.

دوستم میخواد بره سرکار کمک خرج باشه که بچه هاش اذیت نشن اما اجازه نمیده.

الانم سر یه بحث خیلی مسخره ای اجازه نمیده خونه خانوادش بره

شوهرش قبول نکرده

باید یه کاری کنه بره وگرنه من مثل همین خانواده رو دیدم شوهرش خیلی خوب بود و زندگی خوبی داشتن ولی وقتی شوهرش بی کار شد از اون رو به رو شد و آخرش از همدیگه طلاق گرفتن 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

چون مقطعی اینجور شده باید بپاس خوبیای گذشتش کنارش باشه وبهش ارامش بده کمکش کنه با شرایط سخت کناربیاد ...

الان یکساله داره باهاش میسازه اما اون روز به روز دازه بدتر میشه. دوستم میگه اجازه نمیده دیگه با خانوادم رفتو آمد کنم. میگه خیلی خودمو بچه هام تحت فشاریم