2777
2789
عنوان

دوستان متاهل با تجربه زندگی

258 بازدید | 20 پست

دوستای قشنگم یه اتفاق واستون میگم ... 

یه خانواده توی اقوام خودشون یه دختر می‌پسندند پسر کوچک خانواده هم میپسنده بعد به یه واسط میگن پیشنهاد به دختر بده ؛ اون واسط هم کینه از خانواده پسر داره پیشنهاد به دختر نمیده از خودش جواب در میاره به خانواده پسر میگه !   آقا پسر بعد ۵ سال ازدواج میکنه ؛ 

داداش بزرگتر از خیلی قبل عاشق این دختر اقوام بوده اما به خاطر داداش کوچکتر کنار میکشه سکوت میکنه ؛ 

یه بنده خدایی از واسط کاراش خبر داشته میره به خانواده پسر میگه چندسال پیش به فلانی گفتین واسط بشه بره خواستگاری نرفته کینه ازتون به دل داشته و صحبت از دختر ار خودش درآورده بهتون گفته دختر هم روحش خبر دار نیست از اتفاق ازدواج خواستگاری !

حالا دوستان نطر شما میخوام بدونم به نظرتون داداش بزرگتر این قضیه میفهمه قطعا خیلی خوشحال میشه میتونه بره خواستگاری دختر اما به نظر شما این ازدواج میتونه مناسب باشه با اون ذهنیت چندسال از دختر داشتن که یعتی جواب رد داده داداش کوچیک بعدش ازدواج کرده ! ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه چون واسه داداش کوچیکه خواستن 

دیگه بزرگه نره سراغش بهتره

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟