2777
2789
عنوان

یعنی چقدر زیان کردیم

70 بازدید | 5 پست

قرار ۳۰مهرماه دنامون دربیاد

دنا توربواتوماتینک اپشنال با موتورEF7_TC

ولی چون بابام برای اواسط این ماه چک داره مجبوریم حواله شک بفرشیم که اونم خیلی خیلی از قیمت خود ماشین کم میگن

کسی از قیمت این مدل دنا خبر دار یا از خواله اش بابام خیلی غصه میخوره منم هرچقدر گوگل میگردم حساب کتاب میکنم داخل سایت های خودرو فروشی گذاشتم فکرخیال نمیگذاره بخوام هرچقدرم حسای کتاب میکنم مینم نمیشه کاریش کرد

کسی که از فامیلشون نمایندگی داره یا اطلاعی چیزی در مود خودرو توروخدا راهنمایی بکنه

ماهمین ماشین رو. ثبت نام کردیم در امد دنده اتومات بود.. بعد خواستیم بفروشیم گفتن تا ۹۰۰بیشتر فرش نمیره ولی قیمت مد نظر ما ۱.۳۵بود که اخرم با قیمت ما فروش رفت خیلیا کمتر فروخته بودن. احتمالا تا ۱۰۰تومن حواله اش فروش بره یا ۸۰

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهمین ماشین رو. ثبت نام کردیم در امد دنده اتومات بود.. بعد خواستیم بفروشیم گفتن تا ۹۰۰بیشتر فرش نمی ...

عزیزم مبارکتون باشه،خوش بحالتون باشه برای ماهم دعا کنید

ماهمه مبلغش رو پرداخت کردیم،یعنی چیی🤐🥵

اگر همه مبلغ پرداخت شد پس صبر کمید بیاد دیگه تحویل که دادن بفروشید. دیگه حواله نفروشید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻