2777
2789
والا ایرانی چند مدتی هست که ندیدمجدید باشه یا قدیمی ؟لانتوری خوبه لاک قرمز خوبه برادران لیلا پوست شی ...

قدیمی جدید فرق نمی کنه...ب قول خودت لاقل قوی باشه ارزش دیدن داشته باشه ولی لاکِ قرمز و عالی گفتی دیدم خیلی دوسش داشتم ❤️

والا ایرانی چند مدتی هست که ندیدمجدید باشه یا قدیمی ؟لانتوری خوبه لاک قرمز خوبه برادران لیلا پوست شی ...

اره الان میخواستم برادران لیلا رو ببینم خیلی تعریفش و شنیدم ولی فیلیمو نداشت متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمی جدید فرق نمی کنه...ب قول خودت لاقل قوی باشه ارزش دیدن داشته باشه ولی لاکِ قرمز و عالی گفتی دید ...

راستش فیلمای قدیمی ایران که دیدم و تو ذهنم هنوز موندن معرکه بودن اینا هستن: محاکمه 

رویای خیس

سام و نرگس

و اینکه شبی که ماه کامل شد محشره 

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)
از تلگرام دانلود کن کانالای تلگرام

از چه کانالی دانلود می کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره الان میخواستم برادران لیلا رو ببینم خیلی تعریفش و شنیدم ولی فیلیمو نداشت متاسفانه

برادران لیلاعالیه دقیقامث فیلم ابودیک روزه ولی جذاب تر

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

آره ارزش دیدن داره خیلیم قشنگه و ناراحت کننده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️