2777
2789
عنوان

درمان جای جوش

53 بازدید | 8 پست

من خیلی سال درگیر جوش بدن بودم به خاطر تنبلی تخمدان الان سه ماهه دارو مصرف کردم و دیگه جوش فعال ندارم اما جای جوش و لکه هاش مونده...راه حلی دارید؟ :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز مصرف میکنم، اسپیرونولاکتون و سیپرترون

پس باید صبر کنی که اگه قطع کنی همچنان جوش میزنی یا نه ؛ این داروها به محض قطع کردنشون تو دوره های بعد دوباره جوش میزنید و شما که نمیتونی تا همیشه این دو قرص رو بخورید

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

برای من لک های قهوه ای رو کمر و باسنم هست...چه برندی لایه بردار استفاده کردی؟

اداپالن 

به شدت قویه باید وقتی میزنی نور بش نخوره و دو سه ساعت بعد حتما بشوری

شانه ات را دیر آوردی 

پس باید صبر کنی که اگه قطع کنی همچنان جوش میزنی یا نه ؛ این داروها به محض قطع کردنشون تو دوره های بع ...

دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره و باید همیشه رعایت کنم...الان یه دوره دیگه سیپرترونم مونده...بعدش مجدد باید آزمایش بدم...چون سری قبلی تستسترونمم بالا بود...