2777
2789
از چه کانالی دانلود می کنی

والا یه گروه هست تو تلگرام

اسمش ببینیم هست

توش میزارن همه فیلمارو کافیه اسمش رو سرچ کنی

https://t.me/+U26sSUJ9uedhMDVk

اینم لینکش

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر اساس ی داستان کاملا واقعیِ و خیلی ناراحت کننده هستش من فیلمش رو ندیدم ولی داستان واقعیش رو می دون ...

جریان چی بود به طور خلاصه میگی ؟ 

تو واقعیت چی سرچ کنم اخبارشو بیاره ( پرونده قتلو)

هرچه در جستن آنی ،آنی 
اگه آدم حساسی هستی نبین ولی فیلمنامه اش سطحیه بازی بازیگراشم زیاد چنگی به دل نمیزنه

بازی الناز شاکردوست چنگی به دل نمیزنه؟؟؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
گلم فیلم خوب چی داری معرفی کنی ببینم؟الان ملاقات خصوصی رو دیدم تموم شد گفتم بی بدن و ببینم کِ میگی ض ...

اتفاقا ضعیف نیست خیلی هم خوب بازی شده.

خصوصا آهنگ چاوشی آخرش به گریت میندازه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

جریان چی بود به طور خلاصه میگی ؟ تو واقعیت چی سرچ کنم اخبارشو بیاره ( پرونده قتلو)

بزن غزاله و آرمان

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
اتفاقا ضعیف نیست خیلی هم خوب بازی شده.خصوصا آهنگ چاوشی آخرش به گریت میندازه.

آره خیلی خوبه