2777
2789

گهگداری اینطور میشدم 

ولی نزدیک ۴ روزی هست دائم شده 

موقع راه رفتن، 

حتی نشستن و دراز کشیدن کمتر ولی 

توی سرم گیج میره انگار میخوام غش کنم 

جوری که سرم درد میگیره

الانم یکم تهوع دارم و یه طرف سرم حس میکنم سنگینه

خانما فعلا دسترسی به دکتر ندارم 

اگه کسی اینطور بوده بگه علتش و درمانش چی بوده

البته بگم احتمال خیلی زیاد کم خونی دارم و فشارمم پایین باشه

عفونت گوش میانی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم همینم چند روزه صبح میخاستم‌پاشم نمیتونستم سرگیچه حالت تهوع عرق سرد میکردم مجبور شدم باز ...

عزیزم دکتر رفتی توروخدا بیا بگو چی گفت منم از نگرانی دربیام

ببین دیدی قلب هری میریزه یه وقتایی، سرگیجه های منم این شکلیه 

انگار هری میریزه وای چقدر توصیف نوع سرگیجه سخته

شمام همینی؟ 

عزیزم من یه مدت همین وضع رو داشتم آزمایش دادم کم خونی شدید دارم. ولی آبجیم این مشکل رو داشت گفتن مای ...

اها مرسی عزیزم

خواهرت برای گوشش چیکار کرد؟ 

یعنی مایع گوش تکون بخوره چجوری درمون میشه و اینکه اصلا چجوری فهمیدن از گوششه؟ 

من از امشب قرص اهنو شروع کردم حس میکنم کم خونی شدید دارم

عزیزم دکتر رفتی توروخدا بیا بگو چی گفت منم از نگرانی دربیامببین دیدی قلب هری میریزه یه وقتایی، سرگیج ...

اره عزیزم من قیلا  وقتی بلند میشدم از سرجام اینجوری میشدم ولی ی مدته  وقتی میخام از خاب پاشم همین حسو دارم  قبلا یکم ک استراحت میکردم خوب میشد ولی الان دایمی هست  خوبم نمیشه دکترم هنوز نرفتم قصدشو دارم برم من عرق سردم‌میکنم و تهوع شدید چشام سیاهی میبینه  پاهام شروع میکنه لرزیدن

شمام اینطور شدی؟

خیلی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اره عزیزم من قیلا وقتی بلند میشدم از سرجام اینجوری میشدم ولی ی مدته وقتی میخام از خاب پاشم همین حس ...

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته

ایشالله خوب شیم

احیانا اضطراب یا پانیک نداری؟