2777
2789
عنوان

حس عذاب وجدان دارم خوابم نمیبره

120 بازدید | 10 پست

امشب اولین شبی هست که دخترم ازم جدا میخوابه ۸سالشه و تواین مدت همیشه کنارمن میخوابید اما دیشب پدرش گفت دیگه بزرگ شدی باید جدا بخوابی امشب واسه اولین بار پیشم نیست و رفت تو اتاق خوابید😢میدونم واسه جدا کردنش دیر هم شده اما الان خیلی عذاب وجدان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد مادرهایی ک ضعیفند و بچه های لوس و ضعیف تربیت مکنن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر باید عذاب وجدان داشته باشیچرا زودتر جداش نکردی

تلاش میکردم اما بی فایده بود میگفت من اتاق جدا و تخت جدا میخوام، ما کلا یه خواب داریم که سرویس خواب خودمون و کمد دخترم تو همونه 

بدم میاد مادرهایی ک ضعیفند و بچه های لوس و ضعیف تربیت مکنن

اتفاقا دختر من اصلا ضعیف نیست لوس هست چون تک فرزنده اما ضعیف نیست و تو همه ی کارهاش خیلی مستقل اصلا ب من متکی نیست 

چه راحت من پسرم ۶ سالشه از اولم جداش کردم باز شبا پیش باباش میخابه

راحت؟!!! از دیشب که بحثش پیش اومد اول که کلا مخالفت کرد بعدم که قبول کرد به شرطی که عروسک هاشو بزاره کنارشون منم برم پیشش تا خوابش ببره، حالا اون راحت خوابیده منم که اذیتم