2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 19 پست
مثلا ظهر رفتم خونشون کمرم درد میکرد کلی پسته و.... آورده کمرو ماساژ داده من دعاش کردم ولی از اونور چ ...

در و دیوار 

مواد غذایی و خوردنی و نوشیدنی ها 

داشتن خدمه و راننده 

خریدن هر چیزی که اراده بشه 

لباس های رنگارنگ 

طلا و نقره

سفرهای خارج از کشور و داخل کشور و .......

برابر با یه لحظه ی زندگی عاشقانه ت با همسر عاشقت نیست . اینو با تمام سلول هات درک کن قشنگم و زندگی کن . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی چیزا ندارم ولی حسودی نمیکنم تازه همیشه سعی میکنم از نقص هام بهش بگم که اروم شه

اونم همینطوره همش میگه شوهرم خواهرشو مادرشو به من ترجیح میده ولی تو الویت شوهرتی 

شاید اونم میاد اینارو میگه من بفهمم همه بی مشکل نیستن

چقدر قشنگ شما آرومم میکنید مرسی که هستید

دورت بگردم عسلم . 

انجام وظیفه ی خواهری کردم عزیزم. 

حقیقت همینه . 

مواظب خودت و زندگی ت باش. 

مواظب همسرت باش که عاشقانه با تمام قلبش زیباترین زن جهان رو دوست داره و برای شاد کردنش از هیچ کاری دریغ نمیکنه . 

مواظب همسرت باش که شاید میلیاردر نباشه اما با تمام سلول هاش عاشقته و این باعث میشه خیلی ها حتی دوستت بهت حسادت کنن فقط تو از دلشون خبر نداری 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁