2777
2789
عنوان

بد بخت بیچاره های نی نی سایت

225 بازدید | 11 پست

بچه ها چرا عمدتا فکر می‌کنند کسایی ک داخل این سایت هستن بدون تحصیلات و بی جایگاه اجتماعی هستند یا پول ندارند؟

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

دروغ زیاده واسه همین 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جوابا و کامنتایی که میزارن بعضیا واقعا انگار تو غار زندگی میکنه بعد میگه من شیشتا لیسانس دارم ۶۰ تا دکترا

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
والا ما همچین فکری نکردیم تو داری این فکر و میکنی

من اصلا این فکر نمی‌کنم ولی بقیه تا طرف میگه فلان چیز خریدم میگن نه دروغ میگی و.. بعد فکر کن یه چیز کوچیکه طرف هزار تا قسم باید بخوره آخه مگه چیه فکر میکنن همه تو سایت بیچاره ان

از جوابا و کامنتایی که میزارن بعضیا واقعا انگار تو غار زندگی میکنه بعد میگه من شیشتا لیسانس دارم ۶۰ ...

نه اونا ک ن ولی بقیه تا طرف میگه فلان چیز خریدم میگن نه دروغ میگی و.. بعد فکر کن یه چیز کوچیکه طرف هزار تا قسم باید بخوره آخه مگه چیه فکر میکنن همه تو سایت بیچاره ان