2777
2789

سوالم اینه که شما قبل از ارایش صورتتونو با شوینده میشورید یا با اب خالی؟ مثلا صبح بخواید برید سر کار یا دانشگاه

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.

از اونجایی که پوستم چربه صبح و شب با شوینده میشورم بعد هم مرطوب کننده 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خشکه کلا چند روزی یبار شوینده میزنم

اونم وقتی آرایش داشته باشم

ولی اگر پوستت چربه تا روزی دوبارم مجازی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

قبل از اینکه بخوابی اول صورتت و با میسلار پاک‌کن(اگر میکاپ داری) بعد با شوینده بشور بعدش تونر بزن بعد تونر هم آبرسان و کرم و دور چشم 

صبح ها اول با شوینده بشور بعد هم آب رسان و ضد آفتاب بزن(اگر بیرون میری) 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

اول باید با میسلار پاک کنید یا از بالم استفاده کنید که کاملا ارایش و چربی پاک بشه بعدش از شوینده مخصوص استفاده کنید که پوست عمقی و حتی داخل منافذ هم تمیز بشه .

بعد از این دو تا ادامه روتین رو انجام میدم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من پوستم خشکه کلا چند روزی یبار شوینده میزنماونم وقتی آرایش داشته باشمولی اگر پوستت چربه تا روزی دوب ...

منم پوستم خشکه مثل شما 

یعنی اگه کلا بیرون نری و ارایش نداشته باشی شب نمیشوری با شوینده؟

اول باید با میسلار پاک کنید یا از بالم استفاده کنید که کاملا ارایش و چربی پاک بشه بعدش از شوینده مخص ...

قبل از ارایش منظورم بود نه بعدش🤭

منم پوستم خشکه مثل شما یعنی اگه کلا بیرون نری و ارایش نداشته باشی شب نمیشوری با شوینده؟

نه اصلا نمیشورم

فقد آب میزنم بعدش آبرسان

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
قبل از ارایش منظورم بود نه بعدش🤭

ببخشید حواسم نبود عزیزم فکر کردم بعدش منظورتونه 

قبل از ارایش اول با شوینده میشورم که پوستم چرب نباشه و اگه لازم باشه لایه برداری میکنم تامیکاپ خوب بخوابه رو پوستم  بعد سرم هیالورونیک و ابرسان و ضد افتاب بعدش ارایش میکنم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببخشید حواسم نبود عزیزم فکر کردم بعدش منظورتونه قبل از ارایش اول با شوینده میشورم که پوستم چرب نباشه ...

اها فدات

چه برندایی استفاده میکنی