2777
2789
عنوان

دوستانی ک زایمان طبیعی داشتن ی لحضه میاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 147 پست
دوستم واسه اولین بارامروز رفت اتاق عمل وسزارین روازنزدیک دید وحشت کرده بود طفلک خودشم بارداره خیلی ت ...

وااااا

والله یه خط میبرن کجا تیکه تیکه میکنن خواهرم 

من یک سزارینی تیکه تیکه نشده ام😂😁

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتیکه تعداد 45 و 30 و 25 تا بخیه شنیدم توی دلم خالی شده

یا ابلفضل من نشنیدم تا حالا...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ان شاا.. نگران نباش مطمئنم زایمان راحتی داری فقط از این توپ بزرگاهستا بگیر وورزش کن خیلی خوبه دهانه ...

ورزش روی توپ وازکی بایدشروکنیم؟؟؟چجوریه؟؟فقط بالا وپایین بشیم؟؟؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
ان شاا.. ک زایمان شمام راحته وبسلامتی نی نی تون رو بغل میگیرین

ممنون گلم...انشاا...بخدا شبا ازترس واسترس خوابم نمیبره...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
ورزش روی توپ وازکی بایدشروکنیم؟؟؟چجوریه؟؟فقط بالا وپایین بشیم؟؟؟

من ماه اخر خیلی انجام دادم پاهام رو حالت نشسته رو توپ ۱۸۰باز میکردم و بالا پایین میشدم

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش

ن بابا فک نکنم انقدراهم بخیه بزنن...

من ماه اخر خیلی انجام دادم پاهام رو حالت نشسته رو توپ ۱۸۰باز میکردم و بالا پایین میشدم

ممنون گلم...انشاا ک خدا نی نیتوبرات نگهداره زیرسایه ی پدرومادرش...  

ی سوال بچه ها؟؟؟دردهای کاذب ک میگن ازکی شرومیشه؟؟من ی هفته ای هس ک درد لگن دارم ودرد زیردل ...ایناطبیعیه بنظرتون؟؟؟

یکی ازخانما تو نی نی سایت میگفت مگه اونجا چقدره مگه 40تا بخیه بخوره فوقش 20تا بشه نه دیگه 40تا واقعا فکرکردم میگم راست میگه 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
اشنا ما 25 تا خورده بود 

یاخداااااااااااا  

اینجوری ک داغوووون میشیم...

ممنون گلم...انشاا...بخدا شبا ازترس واسترس خوابم نمیبره...

عزیزم منم زایمانم خییللیی سخت بود از ساعت ۴ بعد از ظهر دردم شروع شد تا ساعت ۷ صبح که دخترم به دنیا اومد وحشتناک درد کشیدم مثل مادرم سخت زا بودم البته هر کسی فرق می‌کنه یک عالمه بخیه خوردم هم داخلی هم بیرونی تا ده روز شبانه روز بخیه هام می‌سوخت و درد میکرد نامردا شیاف بهم ندادن تو زایشگاه ادرارم نمیومد بهم سوند وصل کردن دیگه بد و بدتر باور می‌کنی تا ده روز اول زایمانم مامانم غذا دهنم میکرد به هیچ عنوان نمی‌تونستم بشینم عین جنازه خواب بودم و برا دستشویی از جام بلند میشدم راه نمی‌تونستم برم دخترمم خیلی کمخواب بود تا دو ماه بعدش شقاق گرفتم شدییییید وای خیلی زجر کشیدم اگه بخوان کامل بگم یه کتابی میشه ولی هر چی بود گذشت 

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

[QUOTE=47353868]ی سوال بچه ها؟؟؟دردهای کاذب ک میگن ازکی شرومیشه؟؟من ی هفته ای هس ک درد لگن دارم ودرد زیردل ...ایناطب ...[/QUOTEماه آخر درد کاذب داری عزیزم طبیعیه من لکه بینی داشتم درد پربودی ام داشتم گفت کاذبه دوشنبه میرم واسه زایمان دیگه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم