2777
2789

سلاااام...من هفته های آخرمه دیگه...ولی خیلییییی میترسم اززایمان ...چ طبیعی چ سزارین...ولی طبیعی روانتخاب کردم...حالا میشه خواهش کنم ازشماعزیزانی ک تجربه دردطبیعی رودارین کمکم کنین  دردش چجوریه؟؟؟غیرقابل تحمله؟؟؟ی بار دیگه تاپیک زدم ولی موْثرنبود...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

واای سوال منم هست

دوس دارم بدونم دقیقاا کجاها درد میگیره دردش چطوره چه جوریه  

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

بدن با بدن فزق میکنه 

من خودم از بس خاطره زایمان خوندم وحشت میکردم 

ولی از شروع دردم تا زایمانم دو ساعت بود 

دردش اولش از پریودی بدتر 

بعدش مث یبوست شدیددددد داری ک دردش یخورده زیاده 

من خودم یبوست شدید رو همیشه تجربشو داشتم 

مث اون میمونه 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم دردش زياده قبلا تجربش نكردي كه دركي ازش داشته باشي ولي قابل تحمله و بمحض اينكهً ني ني بدنيا بياد انگار نه انگار كه دردي بوده بهترين حس دنيا.فقط با تنفس صحيح دردات رو مديريت كن اگه بتوني ماما خصوصي بگيري عاليه نشدم نشد ميگذره نگران مباش توكل بخدا

واای سوال منم هست دوس دارم بدونم دقیقاا کجاها درد میگیره دردش چطوره چه جوریه    

یعنی زایمانم شده کابوس شبانم....خیلی میترسم...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

زایمان اولم خیلی سخت بود18 ساعت درد کشیدم دخترم 4 ونیم بود با قد 57 .... از همون لحظه جیغ میکشید م چون دردش خیلی زیاد بود ...ولی زایمان دوم پسرم 3و200 بود قدش هم 52 خیلی راحت زایمان کردم نیم ساعت نشد اون هم با آمپول فشار ... 

قربان وفای سگ ♥️
توصیه میکنم داستان زایمان منو بخونی تا قشششششنگ بفهمی زایمان طبیعی چه طوریه😀😀😀

کجاس گلم؟؟؟