2777
2789
عنوان

تجربه من از لاغری13کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 62 پست

عزیزم‌دکترغددرفتم‌برام‌امپول‌لاغری‌ملیتایدنوشت،دکتردیابت‌رفتم‌ملیتایدتجویزکرد،چندروزپیش‌رفتم‌دکترارتپدانقدردعوام‌کردوملیتایدتجویزکردگفت‌هرکی‌گفته‌بده‌غلط‌کرده‌منشیش‌راصداکردوگفت‌ایناببین‌16کیلوباملیتایدکم‌کرد‌وبه‌من‌گفت‌حالاخودت‌انتخاب‌کن‌یامثل‌پیرزناباش‌یاملیتایدبزن‌منم‌امشب‌خریدم‌اخه‌سه‌تادکترتاییدکردن

ارع ولی نسبت به اون گشنگی و عذابی ک میکشم فکر میکنم کم کم کردم

اهاا ..منم ماه پیش رفتم دکتر تغذیه رژیم گرفتم و کارایی که گفت و انجام دادم ولی اولش اینجوری بود دیدم خ دارم عذاب میکشم دیگ ولش کردم خیلی سخت بود خیلی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی چه مدت این وزن رو کم کردی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اهاا ..منم ماه پیش رفتم دکتر تغذیه رژیم گرفتم و کارایی که گفت و انجام دادم ولی اولش اینجوری بود دیدم ...

ارع واقعا سخته 

من خیلی دلم میخواد کم کنم مثل قبلم بشم بخاطر همین فعلاا تحمل میکنم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

من1300میخورم دوکیلو تو 15روز کم کردم ولی اصلا راضی نیستم فکر میکردم ماه اول حداقل هفت کیلو کم میکنم

خیلی عالیه نا امید نشو عالی پیش رفتی

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.