2777
2789
عنوان

دهم انسانی داریم📜👤

269 بازدید | 8 پست

معدل ۳ سالش بالا باشه...

از الان تست بزنه...

به هم گزارش کار بدیم هرکدوم کم کاری کرد اون یکی دعواش کنه

هدفش رتبه خوبی باشه

(سرش مشغول دزسو تفریح و کتاب باشه نه پسر و غیره...)

آخر و عاقبت نداره تنهایی درس بخون چون اون جا بزنه رو‌توهم‌اثر میزنه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ رقمی شدی تو توی انسانی؟میتونم کلی ازت سوال کنم؟اجازه میدی؟

اره ۳۵ شدم بپرس تاجایی بتونم جواب میدم

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
اره ۳۵ شدم بپرس تاجایی بتونم جواب میدم

پشمام پشمااااااام

1.برای مدیریت مالی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازمه؟

2.ایا تیزهوشان بودی؟

3.معدلای نهم ۳ سالو میدونم شخصیه اگ اذیت میشید حداقل میانگینشو بگید؟

4.معدل ۳ سال دبیرستان اینم مثل قبلی اذیت میشید میانگین بگید؟

5ایا پشت‌کنکور بودین؟

۶.شمایی که رتبت این بوده رتبت با رتبه چند کنکور تجربی تقریبا ارزششون یکیه میدونم مسخرس ولی بگو...

۷.ایا شده حس کنی از تجربیا خیلی ضعیف تر یا کم هوش تری؟

۸ از چندم خوندین؟

۹.برگردین عقب باز میایین انسانی؟

۱۰.از نظرتون یکی مثل شما با این رتبه عالی میتونی توی تجربی مثلا ۱۰۰۰۰بیاره؟(سرش روانی شدم اگه مقدوره صادقاته حواب بدی)

11.روزی جند ساعت میخوندی مدرسه میرفتین؟

و در اخر خییلییی بهت افتخار میکنمو تبریک میگم

پشمام پشمااااااام1.برای مدیریت مالی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازمه؟2.ایا تیزهوشان بودی؟3.معدلای نهم ...

مدیریت مالی تهران بسته به منطقه و ناحیه ی بومی هست اگه بومی تهران باشی قبول شدن راحت تره نباشی باید زیر ۲۰/۳۰ منطقه باشی تا قطعی قبول شی البته گاهی با ۷۰/۸۰ منطقه هم قبول میشن بستگی به اون سال و ظرفیت ها داره

بله من سمپاد بودم

معدل نهم من ۲۰ بود

معدل دهم۱۹/۹۱

یازدهم ۱۹/۹۵

دوازدهم ۱۹/۱۱

ترم‌اول هر سه پایه دبیرستان بیست بودم

سال اول کنکور بود امسال

پشمام پشمااااااام1.برای مدیریت مالی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازمه؟2.ایا تیزهوشان بودی؟3.معدلای نهم ...

رتبه من ارزشش با رتبه ی ۳۵ تجربی برابری میکنه😐 چقد عجیب تو‌تحربی سیاه لشکر زیاده وگرنه اعداد و‌ارقامش بیخودی زیاده رقابت انسانی به تجربی نزدیکه و منم هیچوقت حس نکردم از تجربی ها مدرسه خودمون کم هوش ترم خیلی وقتا سؤالای ریاضی دوستام که رشته ی تجربی بودن تو فضلای مرتبط براشون حل می‌کردم 

هر رشته ای سختی خودشو داره من اگر تحربی هم بودم قطعا زیر ۱۰۰ میشدم چیزی جز تلاش باعث موفقیت نمیشه

روزایی مدرسه میزبان ۶/۷ ساعت

ممنون عزیزم

اگر برگردم شاید انسانی نیام میرم کامپیوتر که زیر مجموعه رشته های فنیه شایدم برم ریاضی :)

روزایی مدرسه میزبان ۶/۷ ساعتممنون عزیزماگر برگردم شاید انسانی نیام میرم کامپیوتر که زیر مجموعه رشته ...

ممنونم واسه وقتی که گذاشتی بهت افتخار میکنم مطمعنم بهترین وکیل میشی با بهترین مقاله و رزومه و غیره بهت افتخار میکنم و موفق باشی دختر