2777
2789
عنوان

زندگی من وخانومم نظرات آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 39 پست
شما شغلتون چیه که اینقدر وقتتون آزاده واسه این فکرها؟چون معمولا آقایون اینقدر درگیر کارن که کمتر به ...

من کارمند نیروی خدمات بهداشتم  ..هم اسنپ کار میکنم هم نظافت اپارتمتن ... کاش احساسی نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مشکلاتتون و تقصیر خانواده نندازید این جوری دارید فقط خودتون و گول می زنید و قانع می کنید

تو روبیکا یا ایتا دنبال کانال های مثبت اندیش باشید خیلی خیلی کمکتون می کنه

به همسرتون تو جمع ارزش بدید براش میوه پوس بگیرید 

هدیه بگیرید و تو جمع براش گل ببرید و قربون صدقش برید بهش روحیه بدید و شوخ طبع باشید

بدون توقع محبت کنید 

ان شاءالله که جواب می گیرید زن نیاز به دیده شدن و شنیده شدن داره

مرد نیاز به احترام و اقتدار

چه قدر خوبه که دنبال شاد کردن زندگیتون هستید

تفریح های دونفره

آب بازی 

آشپزی های دو نفره و....

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من کارمند نیروی خدمات بهداشتم ..هم اسنپ کار میکنم هم نظافت اپارتمتن ... کاش احساسی نبودم

خیلی سخته احساسی بودن

ولی کلا همیشه کار دنیا همینه همیشه بین زن و شوهر یکی خشکه و یکی احساسی

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خیلی سخته احساسی بودنولی کلا همیشه کار دنیا همینه همیشه بین زن و شوهر یکی خشکه و یکی احساسی

لطفا بیاین تاپیک ..گله دارد از جوانیم ..اونجا نظر بدین اونجا گرمه و شلوغتر شما باشین بهترم میتونیم کمک کنید

یعنی خودم هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ

خب خودت میتونی هفته ای یکبار بری تفریح جاهای خوب .هفته ای یکبار برای ورزش .برای خودت لباسای خوب بخری بپوشی.کافیه بخوای حالتو عوض کنی هزار تا راه پیدا می‌کنی.اینهمه آدم هستن که خانوادشون دو زار نمیارزیده ولی خودشونو بالا کشیدن و به کارای گذشته خانوادشون فکر نکردن.