2777
2789
عنوان

زندگی من وخانومم نظرات آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 39 پست
اول اینکه خانواده هاتونو همونطور که هست قبول کنیندوم اینکه برین پیش مشاور خانواده

مشاور حتما میریم و ادامه دار هم میریم ..فعلا از نظرات دوستا ناستفاده میکنیم که تجربه  و مشورت بهترین مشاوره هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزایی یه وقت قابل بازسازی و ترمیم هست یه چیزایی غیر قابل ترمیم ،پس باید برای اون بخش از زندگی که غیر قابل ترمیمند خودمون دست به کار بشیم ،الان باید در درجه اول ی پدر مهربان و ی همسر خوب برای خانوادت باشی و نشه که بچه و همسرت هم به درد خودت گرفتار بشن،تو این دنیا هر کس بنوعی گرفتاره ،یکی عاطفی یکی مالی،یکی بیماری ،... من همیشه میگم خدا ادمو گرفتار دوا دکتر نکنه بقیه مشکلات راه دارع،شما هم میتونی  با فامیل یا داشتن دوست خوب این خلا رو پر کنی

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

منطقی تریین نظر..اما بخدا من هم ادمم 32 سالم هدر حسرت مهر ومحبت

در  اینکه شما نیاز به مهر و محبت دارید،هیچ بحثی نیست ،انسان تا 100سالگی هم نیازمند مهر و محبت اطرافیان هست،اصلا یکی از عوامل شادابی و ارتباط آدما مهر و محبته ، 

همواره ما ادما از کسی که مهر و محبت می‌کنه ،انرژی مثبت دریافت میکنیم،و دوست داریم هرچقدر که میتونیم بهش نزدیک بشیم و  برعکس ،

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

در اینکه شما نیاز به مهر و محبت دارید،هیچ بحثی نیست ،انسان تا 100سالگی هم نیازمند مهر و محبت اطرافی ...

احساسی بودن اذیت میکنه ...خدم با محبتم اطافیان خشک خانومم هم کم حرف و درونگرا وشاید خشک ...تنها امیدم بعد ازدواج ب هیک دختر بود بیاد باهم عشق و محبت اما خانوم بلد نیست .

احساسی بودن اذیت میکنه ...خدم با محبتم اطافیان خشک خانومم هم کم حرف و درونگرا وشاید خشک ...تنها امید ...

مرد احساسی کم پیدا میشه معمولاً احساسی بودن از خصلت خانومهاست ،و شانس شما خانمت هم که خشک و درونگرا و این ی کم سخت کرده حله مشکلو ،تا حالا شده خانمت نیاز به محبت داشته باشه و شما خیلی خشک و بی روح عمل کنید؟ یا اینکه نیاز محبتت رو بهش گوش زد کنی؟ 

؟

احساس کمبود داره خفم میکنه کاش احساسی نبودم

شما شغلتون چیه که اینقدر وقتتون آزاده واسه این فکرها؟

چون معمولا آقایون اینقدر درگیر کارن که کمتر به این چیزا فکر میکنن

بیشتر خانم ها علاقه دارن که کسی بهشون محبت کنه