2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی واسم مد نظر داره

180 بازدید | 16 پست

ی خانومی ک ۲۳سالشه و متاهل هست ، کارمنده و وضع مالیش ب شخصه عالیه ، از طرفی شوهرش (ک دقیقا نمی‌دونم شغلش چیه ) خیلی وضع خوبی داره مولتی میلیاردر هست ) خیلی خانوم با کمالات و خوش اخلاقیه از همه جهات ، خیلییییییی بی اندازههههههه از من تعریف می‌کنه (ک مامانم از من نمی‌کنه) و واقعا اگه ی آقا از من همینقدر تعریف میکرد میگفتم  ک یکی از خانوم های ایده‌آل از نظرش هستم (روم کراش داره) ولی این میزان از تعریف و تمجید از من از طرف ی خانومی ک آنقدر باشخصیت هست  خیلی از نظرم عجیبه ( از همه چیز از همه جهات از من تعریف میکنن ، بعد من هم ب شوخی گفتم  شما نظر لطفتونه آنقدر از من تعریف میکنین اگه من آنقدر خوبم چرا ی آدم حسابی در خونه بابام رو نمی زنه😅😂بعد ایشون هم با خنده و شوخی گفتم غصه نخور خودم یکی رو برات پیدا میکنم😂بعد باهم ک حرف می‌زدیم فهمیدم ک با خانواده خودشون خواهر برادر ها رابطه خوبی ندارن چون ب موقعیت ایشون حسودی میکنن منم کلی حرف قشنگ زدم😂 بعد دوره از من تعریف کردن  و بعد از خانواده همسرشون خیلی حرف زدن بعد هم ی چیزی بود ک من. ازشون میخواستم شمارشون رو بهم دادن و بعد تو پیام ها ب قدری قربونش صدقم میرفتم و خیلی مهربونه بودن ک خیلی برام عجیبه آدم ب این مهربونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم یه نفرم توی این دنیامهربون شده توبرات عجیبه؟!بزارمهربون باشه بابا روش زوم نکن.شایدیه شوهرپولدار ...

آفرین خبرمنم همین حس رو دارم میگم شاید کسی رو برام مد نظر داره ، نداشت هم مهم نیست خیلی خانوم مهربون و دوست داشتنی هست🧡

خب احتمالا یا میخواد کاری براش کنی یا اینکه یکیو برات در نظر داره😂 ایشالا که خیره امیدوارم واقعا مه ...

ممنون عزیزم ، من ۲۰ ، کاری ک از دستم بر نمیاد خدایشش😂😂 حالا نظرت چیه؟

فک میکنم شاید واقعا ذات خوبی داره و مهربونه ولی آخه تو عمرم آنقدر مهربونم ندیدم ، طبیعیه؟

ممنون عزیزم ، من ۲۰ ، کاری ک از دستم بر نمیاد خدایشش😂😂 حالا نظرت چیه؟فک میکنم شاید واقعا ذات خوبی ...

منم تاحالا مهربون ندیدم بجز ی نفر ک اون خیلی ماهه فقط زیادی با سیاسته میترسم زیاد طرفش نمیرم اماااا به طور کلی ب فا. ل نیک بگیرش عجله هم نکن بیست سال چیزی نیست به فکر سوهر نباش فعلا عشق و حالتو بکن

منم تاحالا مهربون ندیدم بجز ی نفر ک اون خیلی ماهه فقط زیادی با سیاسته میترسم زیاد طرفش نمیرم اماااا ...

ن اون سیاست مداری ازش ندیدم ، خودم با مجردی و خونه پدر و سینگلی مشکلی ندارم بیشتر بخاطر دهن فامیله😂 ولی واقعا اگه اوکی بشه خیلی خوبه 

ن اون سیاست مداری ازش ندیدم ، خودم با مجردی و خونه پدر و سینگلی مشکلی ندارم بیشتر بخاطر دهن فامیله😂 ...

اره اینا ادم حسابین احتمالا کسی ک معرفی میکنه هم شبی خودشون باشه کجا اشنا شدین باهم

اره اینا ادم حسابین احتمالا کسی ک معرفی میکنه هم شبی خودشون باشه کجا اشنا شدین باهم

خانومه کارمنده (مشاور) شوهرشو نمی‌دونم

باهم ک حرف می‌زدیم گفت ک رتبه برتر کنکور بوده و المپیادی و پزشکی بورسیه ولی فقط ب خاطر اصرار های خانوادش  ولی بعد ک تحت فشار روانی قرار میگیره و مشاور میشه ( سال بعد کنکور میده) خیلی خانوم موجه و خوبیه 

تو کلاس زبان ، من برای اینکه دوباره کنکور بدم و نهایی هارو گند نزنم 😂 ایشون برای مهاجرت البته ن ب این زودی چند سال آینده