نباید جوری رفتار کنی که طرف بگه باهام می مونه تحت هر شرایطی به فلان دلیل و سوءاستفاده کنه
اگه با هم زیاد مشکل دارین و هر کاری کردین حل نمیشه بگید یا پیام بدین 👇🏻
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تو اگه ناحقی کنی بالاخره منم عکس العمل نشون میدم به ضرر خودت میشه هیچی هم نگم خب مثلا عصبی بشی به خودتم آسیب میزنی اگه میخوای خوب باشم خودتم خوب باش حق نداری بهم بی احترامی کنی اگه بی احترامی نکنی منم هیچوقت بی احترامی نمی کنم
بیا یا زندگیمونو درست کنیم یا جدا بشیم اگه زودتر جدا نشدم خواستم تلاش کنم زندگیمونو درست کنیم
نهایتش میرم تنها زندگی می کنم خودت طلاقم میدی یا خودم میرم برای کارهای جدایی ؛ طلاقم ندادی ، ندادی ، من که نمیخوام ازدواج کنم
بچه هم داشتم جدا می شدم به سن تکلیف برسه خودش میتونه انتخاب کنه با کی بمونه نهایتش وقتی رفت دانشگاه خوابگاه یا ازدواج کرد جدا می شدم من در هرسنی بخوام جدا میشم و مهم تر از همه چیز آرامشم هست و نمیخوام خودم عذاب بکشم و تو هم عذاب نکشی
اینکه میگن به خاطر بچه بمون درست ولی به شرطی که به خاطر بچه هم زندگیتو درست کنی بچه با یکی با آرامش زندگی کنه بهتره تا اینجوری رابطه ی بد پدرومادرشو ببینه و دلش بشکنه ، بچه هم حتی ممکنه بگه چرا منو آوردی چرا جدا نشدی جداشو
(حتی اگه پولی نداشتین حمایت خانواده هم نداشتین )
بگید نهایتش مهرمو می بخشم توافقی جدا شیم(البته درصورتی که مرد خودش پولاشو نیاز داره وگرنه مردی که مثلا دوتا خونه داره یا یه خونه دیگه میتونه رهن کنه چی میشه اینکاروکنه)
دیوار پرستاری کودک و.. هست بعضی جاها سوییت مجزا هم میدن برای استراحت (بعضیا بچه داشته باشی هم قبول می کنن) ولی خب چون ممکنه معتبر نباشه می تونم گوگل و مسیریاب بلد سرچ کنم شرکت پرستاری با اسنپ میرم دنبال کار ، بعد جدایی
من فکر می کنم شاید اینجوری می کنی خودم برم بگم مهرم حلال جونم آزاد
من هدفم تهدید نیست اگه هم راضی به جدایی نیستی
بیا خواسته هامونو به هم بگیم و انجام بدیم اگه هم انجام ندیم اونوقت باید جدا بشیم البته خب خیلی هم به هم سخت نگیریم درک کنیم ولی خب شورشو درنیاریم اگه هرکی شورشو دربیاره پس باید جدا بشیم ، مشاوره هم بریم (اگه نرفتین)
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
برای طلاق توافقی دوراه هست وکالت بخشیدن مهریه ندین اونم وکالت حق طلاق بده ، بازم مرد حق طلاق داره ، اونوقت ممکنه به دلایلی طلاق نگیرید ، اگه طلاق نگیرید هیچوقت مهریه نبخشید دشمن شاد میشید و اینکه میگن مهریه نداره راحت تر میشه ولش کرد و اگه کاری کنه یا زن بگیره نمیتونه مهریه بذاره اجرا ، اگه هم دورازجون فوت کرد (برای وصیت یک سوم اموال رو میشه وصیت کرد البته اگه به نام کس دیگه ای نزنه) بعد فوت فقط یک چهارم اموالش بهتون میرسه باقیش میرسه به خانواده اش اگه بچه نداشته باشین
اگه بچه داشته باشین هم یک هشتم اموال بهتون میرسه اصلا شاید دورازجون همسرتون با بچه مرد
اونوقتم یک چهارم اموال میرسه باقیش به خانواده اش
بهتره مهریه زیاد داشته باشین که اموال به خودتون برسه بعد فوت بذارید اجرا ، شما شاغل هم نباشید خب مهریه حقتونه تو خونه اش کار کردین زحمت کشیدین شما هم یه جاهایی گذشت و تلاش کردین مال و اموال جمع کرده و از دست نداده ❤