2777
2789

اینارو با توجه به تجربه خودم ، اطرافیان و چیزهایی که گوگل و نی نی سایت خوندم می نویسم 

از قبل یادداشت های گوشیم نوشتم کم کم کپی می کنم 

اینکه طرف با سیاست رفتار کنه به خودش برسه راجب همه چی سعی کنه بهتر بشه و بدتر نشه خیلی موثره راجب سلامتی ؛ درمان بیماری خودش و بقیه ، آشپزی ، نظافت ، زیبایی ، اندام ؛ تیپ ،شغل و درآمد ، عزت نفس همه ی اینا مهم هست که با سرچ گوگل و نی نی سایت بهتر میشه و هزینه ی زیادی نداره سعی کنید خودتون تلاش کنید از راه طبیعی و با هزینه کم و اگه نیاز به هزینه زیاد و جراحی هم بود که اونم یه جوری جور کنید (ان شاءالله جور بشه) در حد معقول و طبیعی خوبه ، هیچوقت دیر نیس تو هر سنی و هر شرایطی سعی کنید به خودتون برسید  

حالا نمیگم صد درصد ولی به فرض که تاثیر نذاره خوبه به خودت برسی به خاطر خودت الویت اول خودت باید باشی حالا نه که همیشه و کلا خودخواه باشی اول به فکر  خودت باشی فقط ، نه ، به فکر بقیه هم باید بود حتی اگه متنفر باشی و خب اگه بهت ناحقی نکرده ، باید سعی کنی  انسانیت داشته باشی حداقل نسبت بهش  ، حالا نمیگم من هیچ اشتباهی نکردم و بدی ندارم نه قطعا داشتم 

(من خودم سنتی ازدواج کردم با معرفی حضوری توسط اقوام دوهفته بعد آشنایی هم عقد کردیم )  

ازدواج اگه جور دیگه نشد ، ازدواج دائم با معرفی مجازی هست (کانال های ازدواج دائم تلگرام ، ایتا ، روبیکا و.. گوگل سرچ کنید میاره ) مثل هر ازدواجی ممکنه موفق باشه بستگی داره ، می تونید یه آیدی فیک بسازید و خودتون خودتونو معرفی کنید بگید دوستشم ، جور دیگه صحبت کنید صداتونو تغییربدین اگه ویس دادین بعد که همه چی اوکی شد و اینو هیچوقت نگید که خودتون بودین ؛  به خانواده بگید دوستم منو معرفی کرده میگه مشخصاتش ایناس ، گفته اگه رضایت دارین ، قرار بذاریم جلسه اول با خانواده ها بریم بیرون آشنا بشیم یا اگه رضایت دارن بیایم خونتون آشنا بشیم (ولی خب چون مجازی هست شناخت ندارین بار اول بیرون بهتره ، به خانواده بگید چون نمی شناسیمشون بار اول بیرون بهتره ) خلاصه راجب نحوه آشنایی با خانواده صحبت کنید و توافق کنید و صحبت کنید اگه جور شد هم یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی عادی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید (دوتایی نه ) صیغه محرمیت نخونید نیازی نیس به عنوان آشنایی برای ازدواج باشه ، شناخت آدما سخته ولی خب بازم یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران بهم زدین دردسرش کمتره قبل عقد

مشاوره هم برید اگه نشد مشاوره آنلاین هم خوبه 

(راجب نحوه آشنایی و زمان گذاشتن برای آشنایی و مشاوره هم با خانواده و طرف از قبل صحبت کنید توافق کنید )

مهریه خیلی کم قبول نکنید پست های بعدی میگم چرا

راجب بیماریتون اگه خاص نیس و نپرسیدن نیازی نیس بگین ، راجب دوستی قبل ازدواج هم اگه پرسیدن بگین اگه نه بهتره نگید ولی اگه هم خواستین بگین قبل ازدواج بگین اگه نگفتین دیگه نگید بهتره مخصوصا راجب دوستی قبل ازدواج

راجب اینکه اگه دلتون با کس دیگه ای هست تا فراموش نکردین و علاقه پیدا نکردین ازدواج نکنید اگه هم اینطوره اینو به همسرتون قبل ازدواج بگین اگه هم نگفتین دیگه نشون ندید و سعی کنید کمرنگش کنید و با همسرتون خوب باشید و رابطه رو درست کنید اگه نشد هم اگه جدایی براتون بهتره شرایطشو فراهم کنید جدا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین همسران رابطه عاطفی هم مهم هست کمبودی برای هم نذارید

حالا نمیگم همیشه مدام محبت کنید نه هرچیزی به حدش خوبه

وقتی آشتی هستین همه جوره محبت کنید البته نه افراطی

طرف زده میشه و ممکنه سوءاستفاده کنه ؛ وقتی اذیت کرد همون موقع یا بعدا که آروم شد با سیاست جواب بدین صحبت کنید با سیاست ، اگه شورشو درآورد محبت نکنید تا بیاد سمتتون نیومدم تنبیهش کنید چندروز تا یک هفته زیاد طولانیش نکنید بعد با سیاست برید مثلا بگید نمیخوام عذاب بکشی دیگه و ...  وقتی از دستتون بده قدرتونو بیشتر می فهمه و می بینه که چه سخته نبود محبتتون و به چشمش میاد و اینکه می فهمه اگه شورشو دربیاره به ضرر خودشه

راجب رابطه گوگل سرچ کنید مطلب هست به هم خواسته هاتونو بگید و انجام بدید درصورتی که به دلایلی نمیشه یا جور دیگه می تونید به همسرتون بگید دلایلتونو قانعش کنید خلاصه راضی نگهش دارید

اگه مشکل نعوظ هست قرص ویاگرا نی نی سایت گفتن که با دکتر مشورت بشه

اگه مشکل واژینیسموس دارید نی نی سایت سرچ کنید کلی راهکار هست یکی یکی همه رو انجام بدید تا جواب بگیرید ❤

اگه مشکل سرد مزاجی دارید گرمی بیشتر مصرف کنید سردی کمتر ، سردی رو با گرمی مصرف کنید مثلا فلفل سیاه ، به همه ی غذاهاتون فلفل بزنید ناشتا عسل و سیاهدانه هم خوبه یه مدت ، طبع سرد باعث بیماری هم میشه حتما درمان کنید برای سلامتیتون 

و اگه مشکل گرم مزاجی شدید دارید اینم از حدش بگذره برای سلامتی مضره و خب خوب نیس زده میشین ، گرمی کمتر مصرف کنید سردی بیشتر ، عرق کاسنی هم خوبه

( باقیشو گوگل سرچ کنید راجب نحوه درمان و همینطور راجب نحوه مصرف عسل سیاه دانه هم سرچ کنید )

کسی که خیانت می کنه مقصره ولی گاهی رفتار طرف هم باعث میشه مرد به سمت خیانت بره  

البته بعضیا مریضن کلا اونا به کنار 

بعضیا هم ممکنه فقط خیانت فکری یا عاطفی کنن

حتی آقایان ممکنه جنسی نباشه 

(من خودم سنتی ازدواج کردم با معرفی حضوری توسط اقوام دوهفته بعد آشنایی هم عقد کردیم ) ازدواج اگه جور ...

اینو یادم رفت بنویسم راجب خونه هم صحبت کنید که خونه مستقل می خواید حتی تو یه کوچه هم نباشه بهتره و موقع زندگی مشترک هم به هیچ عنوان قبول نکنید کنار اونا زندگی کنید 

خیلی سختی و مشکل داره از زندگیتون سر درمیارن اگه بحث بشه حتی با بچتون ؛ صداتون میره دشمن شاد میشید آبروتون میره حرف درمیارن حرف و حدیثا بیشتر میشه شاید خواستید یه چیز خصوصی بگید ممکنه رد شدنی بشنون راحت نیستید گاهی صدای موزیکو زیاد کنید حرف درمیاد اگه هم به فرض که عایق صوتی خوب داشته باشه یا بذارید این حل بشه ، نمی تونید بپیچونیدشون هروقت بخوان سریع میتونن بیان خبردارن کی خونه ای ، کی خونه نیستی ، کی خانواده ات میان ؛ شوهرت چی می خره و چقدر ، چی می پوشی اینارو بیشتر و راحت تر خبردار میشن ، بخوای قطع رابطه کنی هم همدیگرو بیرون می بینید و چشم تو چشم میشید همش 

خانواده ی همسر خیلی تاثیر دارن رو مشکلات و حتی جدایی ، حتی اگه خودشون هم شمارو به شوهرتون معرفی کرده باشن بعضیا هدفشون جدایی یا سردی بینتون هست و تظاهر می کنن دوستون دارن که پسرشون سمت اونا باشه ، حسادت و رقابت می کنن و کمبودهاشونو رو شمایی خالی می کنن که تقصیری نداشتین چون حس می کنن می تونن و دوستون ندارن ، بعضی خانواده ها لج میکنن هرکاری کنی میگن بذار باز بگیم حرصش دربیاد نهایت غیرمستقیم تر که بگن ما منظور نداریم خوبیم راضی به سردی و جدایی نیستیم ، اون به خودش گرفت حرف درآورد و تظاهر می کنن خیرتونو میخوان که خب اینم باید تلاش کرد ازشون فاصله گرفت و همسرتون باید رضایت بده چون بعضیا راضی نمیشن و اگه هم در ظاهر راضی بشن زندگی رو زهر می کنن برای همسرشون تا زنشون تسلیم بشه 

همسرتون با مشاوره ، با تلاش شما برای بهترشدن رابطه و شناخت خانواده اش ،  بالا رفتن سنش و بیشتر شدن تجربه اش ، مجازی و فیلم هم تاثیر داره وقتی خانوادشو بشناسه و خودشم حسش تغییرکنه و ببینه به ضررشن و راهی نیست ان شاءالله این اجازه رو بهتون میده و مشکلی نداره و راحت میشید

سعی کنید تا مشکلاتتون حل نشده بچه نیارید به همسرتون هم بگید یا پیام بدید که اول باید مشکلات حل بشه و ثابت بشه که حل شده زمان طولانی ، بچه هم از رابطه بد پدر و مادر دلش می شکنه و در کنارش حواسمون به قدرت باروری و درمان باشه و راجبش گوگل و نی نی سایت سرچ کنیم اطلاعاتمون رو بالا ببریم و اگه شرایطش بود بچه بیاریم اگه دیر شد یا نشد هم نشد یا بدون بچه زندگی می کنیم یا به سرپرستی بگیریم خواست خداست و حتما به صلاحمونه ؛ آدم باید تو سختی هم کنار هم بمونه ولی خب اجباری نیست بخوای میارم و بخوای جدا هم میشم (فردا منتی هم سرتون نباشه)    

معمولا خانوما اینطورن که میگن بریم مشاوره برای حل مشکلات معمولا آقایون دوست ندارن به غیر از هزینه ، واسه اینکه راحت نیستن و باید وقت بذارن از کار ودرآمدو استراحتشون باید بزنن ، خلاصه تا جایی که شنیدم اینطور بوده

مشاور آنلاین خانوم هست همین نی نی سایت سرچ کنید یکی تبلیغ کرده مشاور آنلاین با ویس و چت هست ،  خوبی بدی خودتون همسرتون و خانواده هارو بگید بعد هزینه رو واریز کنید

یکساعت مشاوره صد تومنه ، وقت مشاوره میده ویس جداگانه راجب همسرتون میده بعدا سر فرصت که حالش خوب بود ، عصبی ، خسته و گشنه نبود ؛ بذارید ویس هارو گوش بده

به همسرتون بگید یا پیام بدید که مشاور آنلاین خانوم هست خوبی بدی خودم و تو و خانواده هارو میگم خواستی خودت ببین چی گفتم ببینیم مشاور که بی طرفه و تحصیل کرده اس راجب اینا بهتر میدونه چی میگه  ، میگه کی مقصره کی بیشتر مقصره و چیکار باید کرد  

یا اگه مشاوره ای که از نظرتون خوبه یا تحقیق کردین که خوبه هست و همسرتون نمیاد خودتون برید پیشش بگید من آنلاین میتونم صحبت کنم یا بگید چون همسرم نمیاد اگه میشه صداتون رو ضبط کنم که بعدا همسرم گوش بده

بحث جزئی ممکنه گاهی باشه سعی کنید حواستون به رفتارتون باشه پیشگیری کنید و با سیاست جواب بدید همون موقع یا بعدا حرفش افتاد یا حرفشو بندازید بگید یا پیام بدین ، البته درکم کنید که رفتار شما و شرایط (مثلا درگیری فکری ، خستگی ، گشنگی)  هم باعث میشه و اینکه خودتون هم خب ممکنه با رفتار طرف و شرایط گاهی عصبی بشید و جور دیگه رفتار کنید ؛ سعی کنید از کاه کوه نسازید و قوی باشید و از هر حرفی قهر و دعوا راه نندازید و ادامه ندید که بیشتر ناراحت نشید سعی کنید کاری کنید ناراحت نباشید برای زندگی بهتر ، سلامتی ، زیبایی ، شادابی و دشمن شاد نشدن

نباید جوری رفتار کنی که طرف بگه باهام می مونه تحت هر شرایطی به فلان دلیل و سوءاستفاده کنه

اگه با هم زیاد مشکل دارین و هر کاری کردین حل نمیشه بگید یا پیام بدین 👇🏻

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تو اگه ناحقی کنی بالاخره منم عکس العمل نشون میدم به ضرر خودت میشه هیچی هم نگم خب مثلا عصبی بشی به خودتم آسیب میزنی اگه میخوای خوب باشم خودتم خوب باش  حق نداری بهم بی احترامی کنی اگه بی احترامی نکنی منم هیچوقت بی احترامی نمی کنم

بیا یا زندگیمونو درست کنیم یا جدا بشیم اگه زودتر جدا نشدم خواستم تلاش کنم زندگیمونو درست کنیم

نهایتش میرم تنها زندگی می کنم خودت طلاقم میدی یا خودم میرم برای کارهای جدایی ؛ طلاقم ندادی ، ندادی ، من که نمیخوام ازدواج کنم

بچه هم داشتم جدا می شدم به سن تکلیف برسه خودش میتونه انتخاب کنه با کی بمونه نهایتش وقتی رفت دانشگاه خوابگاه یا ازدواج کرد جدا می شدم من در هرسنی بخوام جدا میشم و مهم تر از همه چیز آرامشم هست و نمیخوام  خودم عذاب بکشم و تو هم عذاب نکشی

اینکه میگن به خاطر بچه بمون درست ولی به شرطی که به خاطر بچه هم زندگیتو درست کنی بچه با یکی با آرامش زندگی کنه بهتره تا اینجوری رابطه ی بد پدرومادرشو ببینه و دلش بشکنه ، بچه هم حتی ممکنه بگه چرا منو آوردی چرا جدا نشدی جداشو 

(حتی اگه پولی نداشتین حمایت خانواده هم نداشتین )

بگید نهایتش مهرمو می بخشم توافقی جدا شیم(البته درصورتی که مرد خودش پولاشو نیاز داره وگرنه مردی که مثلا دوتا خونه داره یا یه خونه دیگه میتونه رهن کنه چی میشه اینکاروکنه) 

دیوار پرستاری کودک و.. هست بعضی جاها سوییت مجزا هم میدن برای استراحت (بعضیا بچه داشته باشی هم قبول می کنن) ولی خب چون ممکنه معتبر نباشه می تونم گوگل و مسیریاب بلد سرچ کنم شرکت پرستاری با اسنپ میرم دنبال کار ، بعد جدایی  

من فکر می کنم شاید اینجوری می کنی خودم برم بگم مهرم حلال جونم آزاد 

من هدفم تهدید نیست اگه هم راضی به جدایی نیستی

بیا خواسته هامونو به هم بگیم و انجام بدیم اگه هم انجام ندیم اونوقت باید جدا بشیم البته خب خیلی هم به هم سخت نگیریم درک کنیم ولی خب شورشو درنیاریم اگه هرکی شورشو دربیاره پس باید جدا بشیم ، مشاوره هم بریم (اگه نرفتین)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

برای طلاق توافقی دوراه هست وکالت بخشیدن مهریه ندین اونم وکالت حق طلاق بده ، بازم مرد حق طلاق داره ، اونوقت ممکنه به دلایلی طلاق نگیرید ، اگه طلاق نگیرید هیچوقت مهریه نبخشید دشمن شاد میشید و اینکه میگن مهریه نداره راحت تر میشه ولش کرد و اگه کاری کنه یا زن بگیره نمیتونه مهریه بذاره اجرا ،  اگه هم دورازجون فوت کرد (برای وصیت یک سوم اموال رو میشه وصیت کرد البته اگه به نام کس دیگه ای نزنه)  بعد فوت فقط یک چهارم اموالش بهتون میرسه باقیش میرسه به خانواده اش اگه بچه نداشته باشین

اگه بچه داشته باشین هم یک هشتم اموال بهتون میرسه اصلا شاید دورازجون همسرتون با بچه مرد

اونوقتم یک چهارم اموال میرسه باقیش به خانواده اش

بهتره مهریه زیاد داشته باشین که اموال به خودتون برسه بعد فوت بذارید اجرا ، شما شاغل هم نباشید خب مهریه حقتونه تو خونه اش کار کردین زحمت کشیدین شما هم یه جاهایی گذشت و تلاش کردین مال و اموال جمع کرده و از دست نداده ❤

اینم در آخر بگم 

ذات و تربیت طرف هم مهمه و خیلی ربط داره ، به بختت هم مونده گیر کی بیفتی ، گاهی اشتباهات و بدی خودمون و اطرافیان هم باعث میشه ، گاهی کارما هم تاثیرداره و یه وقتایی هم به صلاحمونه که رشد کنیم

در هر صورت باید برای آرامشتون تلاش کنید 🤗

راجب رابطه گوگل سرچ کنید مطلب هست به هم خواسته هاتونو بگید و انجام بدید درصورتی که به دلایلی نمیشه ی ...

اینا رو یادم رفت بنویسم البته اکثرا و اوایل همونایی که گفتم هست 

اگه مشکل گشادی واژن هست که خب معمولا بعد زندگی مشترک و بچه دار شدنه البته دلایل دیگه هم داره سرچ کنید گوگل و نی نی سایت به غیر از جراحی کلی راهکار هست ورزش کگل هم خوبه 

اگه مشکل زود انزالی هست روش استارت استاپ هست و  قرص تاخیری گوگل و نی نی سایت سرچ کنید با متصدس داروخانه مشورت بشه یا دکتر ، با گاهی مصرف کردن قرص تِ.... با دوز پایین هم میشه که پیشنهاد نمی کنم اکثرا خودشون میدونن و رعایت می کنن با توجه به چیزهایی که نی نی سایت خوندم میگم 

در آخر اگه خیلی حاد بود به خودش مصنوعی وصل کنه هم میشه 😂 (شوخی) که اونم کمتر کسی اینجوره و با این شرایط میاد ازدواج کنه با چیزهایی که نی نی سایت خوندم میگم