2777
2789
عنوان

به نظرتون این حقوق کمه

130 بازدید | 15 پست

سرایدار آپارتمانمون یه واحد ۶۰ متری در اختیارشه. اجاره نمیده. پول آب و گاز و شارژ هم نمیده. ۱۲ حقوقشه. بابت کارای ساختمون. اما بابت کارای دیگه هم درآمد داره. مثلا بعضی واحدا میدن خریدشونو انجام بده. یا اینکه کمکی بخوان برای کارای خونه میارنش. یا اینکه خانومش سبزی اینا آماده میکنه. کولر هم نمیزاره خودمون راه بندازیم میره راه میندازه پولشو میگیره. کارای فنی خونه ها میکنه. به نظرتون کمه حقوقش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساختمونتون چند طبقه و چند واحده؟

به نظرم منطقیه میتونه یکم هم بیشتر باشه 

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
تا15میتونه بگیره

خودش ۲۰ میخواد. ولی اجاره خونشو حساب کنی حقوقش از ۲۰ بیشتره. حداقل ۱۰ اجاره خونشه. حالا پول پیش هیچی. یکی از همسایه ها گفت ۲۰ میدیم از اینجا برو خونه‌اجاره کن

ساختمونتون چند طبقه و چند واحده؟به نظرم منطقیه میتونه یکم هم بیشتر باشه

۵ طبقه ۱۵ واحد . نظر همسایه ها اینه که حداقل ۱۰ اجاره خونه ایه که نمیده. حالا بدون پول پیش. بعد خانومش اینهمه برای محل سبزی میشوره مصرف اب داره ولی ما اصلا پول آب ازشون نمیگیریم

بستگی به تعداد طبقات و واحدها داره و اینکه حجم کارهای ساختمان چقدر هست .

حجم کار ساختمان نظاف راه پله ها و آسانسور. راه پله کثیف نمیشه چون همه از آسانسور میرن و میان. و اینکه زباله ها میبره. و کارای فنی ساختمون اینا

شوهرمن تو کارخونه لاستیک کار میکنه با دوتا بچه و....حقوقشون ۱۴ تومنه دیگه بقیش اضافه کار برن دوتومن بیشتر میشه...ایشون اجاره خونه نداره و نظافت پله و اسانسور مگه چقدر وقت میگیره در روز...کارگرا و کارمندا ۸ ساعت در روز باید کار کنن البته کارگرا بیشتره

شوهرمن تو کارخونه لاستیک کار میکنه با دوتا بچه و....حقوقشون ۱۴ تومنه دیگه بقیش اضافه کار برن دوتومن ...

موافقم ما همینجور ماهی ۱۲۰۰ داریم شارژ میدیم که حقوقشو بدیم. خیلی زیاده. بیشتر واحدا میگن توان بیشتر ندارن

نمیخواین بمونه،؟

بمونه ولی با همین حقوق. یا اینکه بره بیرون خونه اجاره کنه بیاد اینجا برای کار صبح تا غروب ۲۰ بگیره. چون واحدش حداقل ۳۰۰ پیش ۱۰ اجاره میره. ما واحدی ۱۲۰۰ شارژ میدیم. ببشتر واحدا میگن بیشتر از این نمیتونن شارژ بدن