آرشیدا54 مدیر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 عنوان میگن زن مرد بچه دار نشین ولی این یکی عاقبت بخیر شد | مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 61 پست زن شوهر سابقم. دیروز با خودم فکر میکردم هی میگن زن مرد بچه دار نشین، همه ش دردسره حالا اقبال بلند اینو ببین. قبلا ماهی چند دقیقه باز این مرد به دخترم زنگ میزد. یک ساله زنگم نمیزنه. یک ریالم که خرج نکرد. انگار نه انگار بچه ای وجود داشته. معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد. 1403/07/12 | 09:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلگور عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10110 احتمالا از زنش میترسهعموم جدا شد از زنش رفت ازدواج کرد .... جرات داشت اسم پسرش رو بیاره زنه پرتش میکرد بیرون از خونه تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 من زن مرد بچه دار شدم... بچه ش تو زندگیش نقش داشت یا ته؟ معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
صبورخانواده عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 3155 دختر. ۱۹ سالشه. کلاس سوم دبستان بود جدا شدیم. خواهرمم جداشدو دخترش ۹سالش بودالان ۱۰۸سالشه شرایطش مثل شماس شوهر سابقش اصلانمیپرسه ازبچش که چیوارمیکنی رفته که رفته
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 احتمالا از زنش میترسهعموم جدا شد از زنش رفت ازدواج کرد .... جرات داشت اسم پسرش رو بیاره زنه پرتش می ... حیف اسم پدر واقعا برای همچین مردایی معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28995 خب خب به جمال زیباتون اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 خواهرمم جداشدو دخترش ۹سالش بودالان ۱۰۸سالشه شرایطش مثل شماس شوهر سابقش اصلانمیپرسه ازبچش که چیوارمیک ... با چشم خودم ندیده بودم باورم نمیشد همچین آدمایی وجود دارن معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 حالا پول هیچی،محبت نمیخواد بچه دقیقا معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
jani396 عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 1665 چرا دارم. فقط یادم میفته تعجب میکنم هم از بی عاطفی این پدر هم از شانسی که اون زن آورد. طفلی این بچهاشما جای پدر هم براش پر کن نذارید حسرت بکشه یه وقت خدای نکرده سرکوفت نزنی بگی همون بابات خوب کرد سراغتو نمیگیره یا منم باید مثل بابات میبودم.... هرچند خودتون عاقلین لزومی نداشت من بگم
غزل_نامدار عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2978 خب به جمال زیباتون نه میگم خب الان راضی ای ؟ بده ؟ خوبه خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه خسته ام .......!
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 طفلی این بچهاشما جای پدر هم براش پر کن نذارید حسرت بکشه یه وقت خدای نکرده سرکوفت نزنی بگی همون بابات ... روی چشمم بزرگش کردم. خیلیم خوشحالم راستش که رفت و راحتمون گذاشت. درست میگی. معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28995 بچه ش تو زندگیش نقش داشت یا ته؟ بله پررنگ و قوی تو زندگی بچه ها نقش داشتتا بزرگ شدن یکی ازدواج کرد یکی هم بخاطر کارش خارج از ایرانهبرای دخترش جهاز کامل و دوتا سیسمونی توپ دادشوهرم مدیریت کرد.و نزاشت ب کسی سخت بگذره ولی مشکلات کمی بودک ب هرحال غیر قابل انکاره اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 منم با یک مرد بچه دار ازدواج کردم که بچه پیش مادر. همسرم فقط نفقه میریزه قبلا بچه رو میآوردیم اما ب ... خوب چرا؟ بچه محبت پدر نمیخواد؟ معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
آرشیدا54 مدیر استارتر عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 12042 بله پررنگ و قوی تو زندگی بچه ها نقش داشتتا بزرگ شدن یکی ازدواج کرد یکی هم بخاطر کارش خارج از ایرانه ... چقدر عالی. مادر بچه ها فوت کرده بود یا جدا شدن؟ یعنی منظورم اینه بچه ها پیش شما بزرگ شدن؟ معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28995 نه میگم خب الان راضی ای ؟ بده ؟ خوبه والله بالا نوشتمسختی خودش داشت تا بچه ها از آب و گل در اومدن و بزرگ شدنیکی ازدواج کرد و یکی هم کار میکنهالان شوهرم یک نفس راحتی میکشه بقول خودش وظیفش خوب در قبالشون انجام دادهمین الانشم خیلی حواسش ب دوتا بچش هست. اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!