2777
2789
عنوان

میگن زن مرد بچه دار نشین ولی این یکی عاقبت بخیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 61 پست
دیگه واسه یک قرون دو زار حوصله دادگاه کشی نداشتم. میگم یه آدم نباید از بچه ش بپرسه تو شکمت سیر میشه؟

اگر خودت شاغلی و حضانت رو گرفتی پس حتما اونم فکر میکنه که میتونه شکم بچه ارو سیر کنه. وگرنه که اگر مشکل مالی باشه باید حتما اقدام کنی. عاطفی هم این بچه ضربه میخوره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو فکرشی؟ شما که ماشاالله پخته ای نباید این حرفو بزنی هرزندگی مشکلات خودشو داره خوشبختی اینه باب ...

دیگه یادم میفته دیگه دست خودم نیست. میگم ببین چه بی دردسر بود براش. دیگه اونام در و تخته شون جوره. هر دوشون آدمای بیخودی بودن. فقط میگم ببین توی چیزی که ملت اینهمه دردسر دارن چه شانسی آورد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
دیگه بیخیالحق داری منم ذهنم درگیر میشهچطور بچه خودشونو فراموش میکنن

واقعا نمیفهمم. والا گربه هم میره برمیگرده یه سری به بچه ش میزنه

اگر خودت شاغلی و حضانت رو گرفتی پس حتما اونم فکر میکنه که میتونه شکم بچه ارو سیر کنه. وگرنه که اگر م ...

خوب بیخود فکر میکنه. سوال میکرد از خود بچه که جاش راحته؟ در حد یه سوالم نپرسید که بابا چیزی نیاز نداری؟ همین. وگرنه منم انتظاری نداشتم بیاد ریخت و پاش کنه

دیگه یادم میفته دیگه دست خودم نیست. میگم ببین چه بی دردسر بود براش. دیگه اونام در و تخته شون جوره. ه ...

خب دیگه به قول شما جفتشون جور شد 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب بسلامتی، مگه احساس خوسبختی ندارید؟ چه خوب که همسرتون دخترتون رو قبول کردن

چرا دارم. فقط یادم میفته تعجب میکنم هم از بی عاطفی این پدر هم از شانسی که اون زن آورد. 

دختر. ۱۹ سالشه. کلاس سوم دبستان بود جدا شدیم.

پس دخترههههه خب دیگه. ربطی نداره. بچه‌ی دختر تا زمان ازدواج باااید نفقه‌ش از سمت پدر پرداخت شه.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .