2777
2789
عنوان

میگن زن مرد بچه دار نشین ولی این یکی عاقبت بخیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 61 پست
چقدر عالی. مادر بچه ها فوت کرده بود یا جدا شدن؟ یعنی منظورم اینه بچه ها پیش شما بزرگ شدن؟

فوت شده بودن بعد ۴ سال همسرم ازدواج مجدد کرد

بچه ها نیومدن پیش ما 

تو خونه مادریشون بودن چون تو اون ساختمون مادربزرگ و دایی و خاله هم بودن

ولی خب همسرم تقریبا هرشب تا ۱۰ پیششون بود  

زندگی سختی خاص خودش داشت ولی صبوری کردم بچه ها بزرگ شدن و رفتن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن مردی میگن نشین که بچه پیش خودشه.در هرصورت بدبختیای خودشو داره

هی تاپیک میزنن بچه شوهرم میاد سر میزنه مزاحم ما میشه. یکی میگفت فامیلام میبنن. اون یکی تاپیک میرنه شوهرم اینقدر به بچه ش میده اینقدر به من یا مثلا ملکشو به اسم بچه ش کرده و….

اون که بچه با خودشه که تکلیفش معلومه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
فوت شده بودن بعد ۴ سال همسرم ازدواج مجدد کردبچه ها نیومدن پیش ما تو خونه مادریشون بودن چون تو اون سا ...

دیگه زندگی بدون سختی که نمیشه. خوب خدا رو شکر از آب و گل دراومدن. 

خوب چرا؟ بچه محبت پدر نمیخواد؟

من مخالف اومدنش نبودم ولی نمیدونم چرا اون خانم فکر میکنه جای برگشت داره وقتی بچه رو میاره بچه زنگ میزنه به مامانش گوشی میگیره کنار گوش شوهرم میگه با مامان صحبت کن یا عکس از خونه میگیره می‌فرسته براش و... 

اوایل خیلی خوب بودیم بچه رو می‌آوردیم تفریح میرفتیم

دیگه زندگی بدون سختی که نمیشه. خوب خدا رو شکر از آب و گل دراومدن.

دقیقا اگر بدون سختی بود ک چ غمی بود

اینم بگم به هرحال بچه زندگی قبلی من و امثال من ب چشم این میبینه ک میخاد پدرش ازش ببره

اره شکرخدا تمام شد اون روزها 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من مخالف اومدنش نبودم ولی نمیدونم چرا اون خانم فکر میکنه جای برگشت داره وقتی بچه رو میاره بچه زنگ می ...

خوب بچه رو ببره بیرون ببینه. به هر حال پدر اون بچه س. وظیفه داره با هر شرایطی برای بچه ش وقت بذاره.

دقیقا اگر بدون سختی بود ک چ غمی بوداینم بگم به هرحال بچه زندگی قبلی من و امثال من ب چشم این میبینه ک ...

خصوصا برای مورد تو که مادرشون فوت شده بود نمیدونم چرا این حس به وجود اومده. چقدر به همه تون پس سخت گذشته. 

الان منم ازدواج کردم ولی دخترم اصلا همچین حسی به شوهرم نداره که اومده مادرشو با خودش ببره. اینجوری فکر میکرد زندگیمون جهنم می‌شد.

خوب بچه رو ببره بیرون ببینه. به هر حال پدر اون بچه س. وظیفه داره با هر شرایطی برای بچه ش وقت بذاره.

منم همین میگم اما میگه دوبار که با بچه قرار میزارم پیام دادن مامانش شروع میشه بعضی وقتها میگم کاش مادر یک ازدواج خوب می‌کرد آرامش بیشتری داشت برای رفت و آمد بچه حسادت نمیکرد

فوت شده بودن بعد ۴ سال همسرم ازدواج مجدد کردبچه ها نیومدن پیش ما تو خونه مادریشون بودن چون تو اون سا ...

پرپین، تو ملی قلب قرمزی نیستی؟

منم همین میگم اما میگه دوبار که با بچه قرار میزارم پیام دادن مامانش شروع میشه بعضی وقتها میگم کاش ما ...

خودتونم بچه دارین؟

بله دوتا

خودمو میذارم جای اون بچه میبینم چقدر براش سخته میبینه بخاطر دعوای پدر و مادر از محبت پدر محرومه. و میبینه خواهر برادرش این محبت رو دارن. امیدوارم مادرش زودتر با یه مرد خوب ازدواج کنه اونم طعم محبت پدری رو‌ بچشه، شما هم خیالتون راحت بشه دیگه تماسی نیست. 

خودمو میذارم جای اون بچه میبینم چقدر براش سخته میبینه بخاطر دعوای پدر و مادر از محبت پدر محرومه. و م ...

خیالم راحته شوهرم دوباره برنمیگرده سمتش. 

انشالله زودتر ازدواج کنه و به آرامش برسه