2777
2789

زن شوهر سابقم. 

دیروز با خودم فکر میکردم هی میگن زن مرد بچه دار نشین، همه ش دردسره حالا اقبال بلند اینو ببین. 

قبلا ماهی چند دقیقه باز این مرد به دخترم زنگ میزد. یک ساله زنگم نمیزنه. یک ریالم که خرج نکرد. انگار نه انگار بچه ای وجود داشته. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که بچه خودشو یادش رفته فکر میکنی الان با اون زن رابطه خوبی داره؟ شما که تو زندگیشون نیستی. شاید همون جوری که تو رو اذیت میکرد اونو هم اذیت میکنه. زن مرد بچه دار نشین چون اگه یه پدر خوب باشه شما به اون بچه حسادت میکنین و اگه همسر خوبی میتونست باشه واسه همون زن اول همسری میکرد‌.

ازدواج کردم

بعضی وقتا ازدواج به اختیار آدم نیست مجبور نیشن ادما

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
چون با سیاست هستن. و زرنگ اگر هم مبلغی به بچه اتون پرداخت نمیکنه باید از طریق دادگاه شکایت کنید

دیگه واسه یک قرون دو زار حوصله دادگاه کشی نداشتم. میگم یه آدم نباید از بچه ش بپرسه تو شکمت سیر میشه؟

چرا تو فکرشی؟ شما که ماشاالله پخته ای نباید این حرفو بزنی هرزندگی مشکلات خودشو داره خوشبختی اینه بابای بچت بی مهر باشه؟ فردا روزی اون بچه دار بشه به بچه ی اونم بی مهری میکنه این یعنی خوشبختی و عاقبت بخیری؟ 

والا هزارتا دختر کور و کچل هم داشته باشم به مرد بچه دار نمیدم شما بگو پسرپادشاه باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
باید خرج بچه رو بدهچرا نمیگیری ازشازدواج کردن درست اما ماهانه مبلغی. رو باید بده دیگه

دیگه بچه بزرگ شد نفقه نداره. اینهمه سال نداد و به روی خودش نیاورد