2777
2789
عنوان

میگن زن مرد بچه دار نشین ولی این یکی عاقبت بخیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 61 پست

احتمالا از زنش میترسه

عموم  جدا شد از زنش رفت ازدواج کرد .... جرات داشت اسم پسرش رو بیاره زنه پرتش میکرد بیرون از خونه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا از زنش میترسهعموم جدا شد از زنش رفت ازدواج کرد .... جرات داشت اسم پسرش رو بیاره زنه پرتش می ...

حیف اسم پدر واقعا برای همچین مردایی

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خواهرمم جداشدو دخترش ۹سالش بودالان ۱۰۸سالشه شرایطش مثل شماس شوهر سابقش اصلانمیپرسه ازبچش که چیوارمیک ...

با چشم خودم ندیده بودم باورم نمیشد همچین آدمایی وجود دارن

چرا دارم. فقط یادم میفته تعجب میکنم هم از بی عاطفی این پدر هم از شانسی که اون زن آورد.

طفلی این بچها

شما جای پدر هم براش پر کن نذارید حسرت بکشه 

یه وقت خدای نکرده سرکوفت نزنی بگی همون بابات خوب کرد سراغتو نمیگیره یا منم باید مثل بابات می‌بودم.... هرچند خودتون عاقلین لزومی نداشت من بگم 

طفلی این بچهاشما جای پدر هم براش پر کن نذارید حسرت بکشه یه وقت خدای نکرده سرکوفت نزنی بگی همون بابات ...

روی چشمم بزرگش کردم. خیلیم خوشحالم راستش که رفت و راحتمون گذاشت. درست میگی.

بچه ش تو زندگیش نقش داشت یا ته؟

بله  پررنگ و قوی تو زندگی بچه ها نقش داشت

تا بزرگ شدن یکی ازدواج کرد یکی هم بخاطر کارش خارج از ایرانه

برای دخترش جهاز کامل و دوتا سیسمونی توپ داد

شوهرم مدیریت کرد.و نزاشت ب کسی سخت بگذره 

ولی مشکلات کمی بودک ب هرحال غیر قابل انکاره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
منم با یک مرد بچه دار ازدواج کردم که بچه پیش مادر. همسرم فقط نفقه میریزه قبلا بچه رو می‌آوردیم اما ب ...

خوب چرا؟ بچه محبت پدر نمیخواد؟

بله پررنگ و قوی تو زندگی بچه ها نقش داشتتا بزرگ شدن یکی ازدواج کرد یکی هم بخاطر کارش خارج از ایرانه ...

چقدر عالی. مادر بچه ها فوت کرده بود یا جدا شدن؟ یعنی منظورم اینه بچه ها پیش شما بزرگ شدن؟

نه میگم خب الان راضی ای ؟ بده ؟ خوبه

والله بالا نوشتم

سختی خودش داشت تا بچه ها از آب و گل در اومدن 

و بزرگ شدن

یکی ازدواج کرد و یکی هم کار میکنه

الان شوهرم یک نفس راحتی میکشه بقول خودش وظیفش خوب در قبالشون انجام داد

همین الانشم خیلی حواسش ب دوتا بچش هست.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!