2777
2789
عنوان

آیا به نظر خودتون زیبا هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 140 پست
حجاب واقعا همه رو زیبا نمیکنهواقع بین باشیم

من محجبه ام 

یه عکس بذارم؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محجبه ام یه عکس بذارم؟

منم چادری ام 

بزار عزیزم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

شماهم چهره زیبا و بدون مشکلی داری 

گفتید بینی تون قراره عمل کنین 

عمل بشه خیلی توی زیباتون تاثیر داره

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

من خیلی اهل آرایش نیستم نهایتا یه رژ و مداد تو چشمم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اتفاوت حجاب آدم و زیبا میکنه شما ک اینجوری میخوای راجع به حجاب بگیر همون بی حجاب باش تا پسرا برات کف ...

اصلا شما متوجه شدی من چی گفتم که به خودت اجازه میدی این مدلی صحبت کنی؟!

از اون جایی که احتمالا خودتون خیلی علاقه دارید براتون کف بزنن بقیه رو هم بر همین اساس قضاوت میکنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شماهم چهره زیبا و بدون مشکلی داری گفتید بینی تون قراره عمل کنین عمل بشه خیلی توی زیباتون تاثیر داره

مرسی عزیزم 

آره حتما عمل میکنم 

یه عکس دیگم دارم الان میذارم

مرسی عزیزم آره حتما عمل میکنم یه عکس دیگم دارم الان میذارم

دیدمش بینی تون بد نیست به صورتتون میاد

به نظر من اگر انتهای چشم تون از بالا یه سایه تیره بزنید بیشتر بهتون میاد 

چشمتون کشیده تر میشه

اصلا دوست ندارم فیبروز کنم دوست دارم پاکش کنم ولی میترسم خوب نشه....

پس میخوای چکارش کنی؟

فیبروز که اگه جای خوبی انجام بدی قشنگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خب عزیزدلم آخه همین نظر واقع بینانه (طبق نوشته خودت) میدونی تاثیر بدی داره به مرور؟ ضمن اینکه همین ن ...

اتفاقا اگر یه نکته مثبت بخوام از خودم بگم دقیقا اعتماد بنفسه

اگر ظاهر صورت معمولی میخواست روم تاثیر منفی بذاره تا الان‌ که ۳۷ سالم شده میذاشت

از طرفی واقعا مدتهاست دید و نظر سایرین برام مهم نیست و خودم همه موارد مثبت و منفی مربوط به خودم رو پذیرفتم 

ولی خب طبیعیه که وقتی شوهرم صورت زیباتری نسبت به من داره،خوشحال باشم از شباهت دخترم به همسرم

دیدمش بینی تون بد نیست به صورتتون میادبه نظر من اگر انتهای چشم تون از بالا یه سایه تیره بزنید بیشتر ...

مرسی

عزیزم اون عکس یه ساعت بعد حموم بود تو آشپزخونه یه پیشبند هم تو گردنم😂فقط رژ داشتم

پس میخوای چکارش کنی؟فیبروز که اگه جای خوبی انجام بدی قشنگه

دوست دارم کلا پاک کنم برم بکارم

اتفاقا اگر یه نکته مثبت بخوام از خودم بگم دقیقا اعتماد بنفسهاگر ظاهر صورت معمولی میخواست روم تاثیر م ...

چطوری بهش رسیدی؟ به اعتماد به نفس 

خیلی برات خوشحالم عزیزم 💙

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.